Social

Avocatul Piperea: ,,Au început atacurile teroriste în Uniunea Europeană. Asta s-a dorit. Era previzibil. Prostocrația hedonistă de la Bruxelles…”

Distribuie:
Sursa photo: facebook.

,,Au început atacurile teroriste în Uniunea Europeană. Titrează presa main stream că 2 suedezi au fost împușcați în Bruxelles, în plină stradă, de un susținător al Hamas.

Era previzibil. Asta s-a dorit. Către asta duceau politicile “înțelepte” din ultimii 4 ani ale prostocrației bruxeleze. Așa-zisa “luptă” contra plandemiei, contra putiniadei și contra schimbării climaterice a fost nu doar un eșec jenant, a fost un circ de doi lei (plus cca 5.000 de miliarde de euro aruncați pe fereastră).

Citeste si: Viktor Orban: Bruxelles creează o lume orwelliană, trimite arme Ucrainei pentru „pace” și cenzură pentru „libertate”

O să fie foc și sânge peste tot în UE. Prostocrația hedonistă de la Bruxelles (ca, de altfel, și abulic – ramolita administrație Biden) a importat cu brațele larg deschise barbaria, sub masca diversității și a multiculturalismului.

Civilizația occidentală a trivializat imperativele morale, religia și tradiția. A transformat bisericile abandonate în cluburi sau spații de cazare turistică. Nu mai există condamnare morală, nu mai există granița dintre bine și rău. Cele 7 păcate capitale sunt acum (trans)virtuți.

Citeste si: AUR: Urmează 2 referendumuri importante, pentru familia dintre un bărbat și o femeie și pentru plata in numerar.

Așa cum spunea rusul Dostoyevsky, când Dumnezeu este evacuat din om, totul este permis. Ce vedem în lumea de azi de la această catastrofă divino-umană ni se trage. Oiropa a ajuns un spațiu făr’ de Dumnezeu. De aceea, vidul culturii anulării e umplut cu demonii progresist-globaliști.

Despre asta ar trebui să fie dezbaterea curentă relativă la familie și libertate și responsabilitate. Despre infantilizarea lumii, despre „progresul” care presupune că, dacă pune turmele în „spații sigure”, le-a salvat. Ne așteaptă vremuri de mare restriște, în care trebuie să (re)învățam să fim raționali.”, scrie acesta pe pagina personala de facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *