Politic

Trump, daca e ales președinte: „Vom deporta agresiv străinii rezidenți cu simpatii jihadiste. Va interzice imigranții din Libia, Somalia, Siria și Yemen „

Distribuie:
Sursa photo: facebook.

Daca este reales presedinte, Donald Trump a anuntat ca expulzeaza toti imigrantii care au simpatii jihadiste din Statele Unite alea Americii, potrivit stiripesurse.ro

Citeste si: Avocatul Piperea: ,,Au început atacurile teroriste în Uniunea Europeană. Asta s-a dorit. Era previzibil. Prostocrația hedonistă de la Bruxelles…”

,,Trump a declarat luni că va interzice imigranții din Libia, Somalia, Siria și Yemen „sau de oriunde altundeva care ne amenință securitatea”. Trump a citit, de asemenea, o poezie pe care a folosit-o pentru a-i asemăna pe imigranți cu șerpi mortali.

Dacă va fi ales pentru un al doilea mandat la Casa Albă, va interzice intrarea în SUA a oricărei persoane care nu crede în dreptul Israelului de a exista și va revoca vizele studenților străini care sunt „antisemiți”.

Citeste si: Viktor Orban: Bruxelles creează o lume orwelliană, trimite arme Ucrainei pentru „pace” și cenzură pentru „libertate”

Săptămâna trecută, Trump l-a acuzat pe premierul israelian Benjamin Netanyahu că a fost nepregătit pentru atacurile Hamas și a numit Hezbollah – grup militant libanez susținut de Iran – „foarte inteligent”.

Remarcile sale din Iowa au părut a fi un efort parțial de a atenua aceste critici.

„Vom deporta agresiv străinii rezidenți cu simpatii jihadiste”, a spus Trump”, se mai arata in articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *