Social

Mihai Mălaimare, atac: Nesimțita cârdășie PNL–PSD, niște analfabeți, ticăloși și trădători de țară!

Distribuie:

Sursa photo: Facebook.

Cunoscutul actor Mihai Malamar a atacat coalitia de guvernare. Artistul a scris într-un mesaj pe Facebook că poporul român este dezbinat și nu vom număra „nesimțita cârdăşie PSD-PNL” și a spus că nu va accepta să fie reprezentat de niște analfabeti.

„Dacă vă era greu să acceptați, acum, cu această nesimțită cârdășie PNL – PSD, sper să vă fie foarte clar tuturor: nu contăm, nu existăm, nu suntem luați în calcul decât în măsura în care putem fi omorâți.
Iar dacă nu facem nimic, chiar așa se va și întâmpla, vom fi omorâți!

Citeste si: Sondaj Național: Dacă duminică ar avea loc alegeri europarlamentare cu cine ar vota românii?

Nu mai este nimic de făcut, la noi nu se mai poate vorbi despre democrație, drepturi ale omului, Constituție. Țara este vândută și este doar o chestiune de timp până când cu adevărat va fi federalizată. Poporul român este în disoluție.

Eu, însă, nu vreau să mă supun.
Așadar, la mine în casă, la mine în suflet, la mine în conștiință funcționează legile mele, legile învățate de la părinții mei, legile bunului simț.

Nu voi permite NIMĂNUI, la mine în casă, la mine în curte, la mine în suflet, la mine în conștiință să încalce aceste legi. Voi încerca să nu deranjez pe nimeni, să nu încalc libertatea vreunuia dintre concetățenii pe care nu-i cunosc dar cu care mă intersectez în viață, pe stradă sau în gând. Voi respecta libertatea lor așa cum o respect pe a mea. Dar, atenție, la mine în curte, la mine în casă, la mine în suflet, la mine în conștiință se respectă faptul că:

sunt creștin
sunt familist cu copii
sunt român
îmi plac oamenii care zâmbesc
îmi place munca
dorm când sunt obosit
nu fumez (dar nu împiedic pe nimeni să o facă)
nu mă droghez
nu beau
nu mă supăr definitiv pe nimeni
înjur și-mi trece
iubesc muzica simfonică
citesc enorm
ador teatrul
mi-e dor continuu de toți ai mei, în viață sau plecați
nu uit și nu iert umilința la care, ca român, am fost supus de băsescu, turnător ordinar și la care sunt supus de către iohanis și partidele politice actuale
am poarta încuiată, am câini și nu cred în Miorița, așa că am și bâtă și coasă și furcă și topor, ca orice român normal.

Citeste si: Gheorghe Piperea: Puterea actuală se teme rău de furia poporului, îi tine la 15 km distanță de Bucuresti

Eu nu accept această jegoșenie, eu nu accept această mizerie și nu admit să fiu reprezentat de niște analfabeți, ticăloși și trădători de țară!
Atât! În rest eu sunt același! Doar că am ținut să reamintesc!”, a scris Mălaimare pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *