Politică

AUR: Urmează 2 referendumuri importante, pentru familia dintre un bărbat și o femeie și pentru plata in numerar.

Distribuie:
Sursa photo: facebook.

Avocatul Gheorghe Piperea, candidat pe listele AUR la Europarlamentare anunță împreună cu George Simion, liderul AUR, convocarea unor referendumuri pe doua probleme ale societatii romanesti.

,,De săptămâna viitoare declanșam procedura de strângere de semnături necesare organizării unui referendum pentru modificarea Constituției, în vederea inserării obligației încasărilor în numerar fizic.

Citeste si: Dan Negru: O adunătură de țâcniți conduce lumea: paranoici, comedianți, botoxați, senili…

Limitarea sau eliminarea plăților în numerar înseamnă limitarea sau neutralizarea libertăților economice și civice și a proprietății private.

Evaziunea fiscală și spălarea de bani nu se combat prin spionarea și suspectarea tuturor cetățenilor, ci prin eliminarea șpăgilor, a ușii rotative, a conflictelor de interese și a lobby-ului în favoarea neo-feudalilor economiei. Fiți alături în acest demers – sunt necesare 500 de mii de semnături. Voi reveni cu detalii, curând. Hai Liberare!” a scris avocatul pe pagina persoala de facebook.

Citeste si: Orban: Europa suferea de o „psihoză de război”, continentul mergând din ce în ce mai mult în război zi de zi.

George Simion: ,,Vrem să anunțăm inițierea demersurilor pentru 2 referendumuri importante, pentru familia dintre un bărbat și o femeie și pentru numerar. Se va constitui în perioada următoare un grup de inițiativă la notar.

Conform legii se va organiza o strângere de semnături pentru plățile în numerar, pentru introducerea în Constituție a plăților cu numerar. Am văzut și în alte țări că se întâmplă acest lucru, în Austria, în Elveția. Sigur, acolo nu există teoria conspirației”, a spus președintele AUR intr-o declarati in Parlament.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *