Sănătate

Piperea: Ce va face România cu cele peste 100 de milioane de doze de vaccin pre-comandate?

Distribuie:
Sursa phot: facebook.

Avocatul Gheorghe Piperea: ,,Ce va face România cu cele peste 100 de milioane de doze de vaccin pre-comandate? …câte pensii și alocații s-ar fi plătit cu miliardele de euro aruncate de teste și injecții inutile.”

,,Australia retrage de pe piață 50 de milioane de doze de ser-minune pe motiv de risc de declanșare a unor teste fals pozitive de HIV. Ah, minunata lume nouă progresistă… Teste fals pozitive de HIV?

Asemenea teste se fac chiar și în România de peste 30 de ani! Nimeni nu a spus vreodată că aceste teste ar putea da rezultate fals pozitive/negative, dar iată că acum Australia aduce acest scenariu și regizează comedia de groază a riscului de rezultate fals pozitive la testele HIV.

Dar dacă testele ar fi reale? Nu ar fi ca și când autoritățile ar fi infectat din greșeală o întreagă populație? Că Australia se mândrește cu rata de peste 80% de “imunizare”…

Ar fi ca și când ai avea convingerea fermă că ai scăpat lumea de un drăcușor, dar ai aruncat-o în brațele lui beelzebuth.

În orice caz, dacă asta se întâmplă în Australia, asta se întâmplă peste tot – deci și UE ar trebui să retragă de pe piață miliardele de doze pre-cumpărate de Ursula în baza unei “negocieri” pe sms cu veterinarul Bourla…

În plus, nu este exclus ca, în baza unei noi spaime paralizante, cea de HIV, să devină curând obligatorii și testarea HIV, și injectarea cu seruri experimentale anti-HIV…

Procedeul de testare HIV utilizat în România se bazează pe mostre de sânge și de ADN, fiind mult mai intruziv decât inutilul test RT –

PCT, și costă cu mult mai mult decât “banalele” testele c… cu scuipat (care s-au importat cu vaporul prin firme de interlopi alese de Arafat, btw…).

Pe de altă parte, ce va face România cu cele peste 100 de milioane de doze de vaccin pre-comandate? Le plătește, după care le stochează, urmând a le distruge ecologic, cu costuri care, probabil, va dubla prețul pe doză (care, oricum, este între 15-20 euro)? Faceți niște calcule și vedeți câte pensii și alocații s-ar fi plătit cu miliardele de euro aruncate de teste și injecții inutile, ba chiar nocive…”, scrie avocatul pe pagina personală de facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *