Politică

Traian Băsescu declara: „În caz de război, cei plecați la muncă afară trebuie aduși sub arme…”

Distribuie:
Sursa photo: Traian Băsescu/facebook

Traian Băsescu a declarat într-un interviu la Adevărul live că cei ce sunt plecați din țară ar trebui aduși acasă în caz de război.

Citește și: MAPN: Mii de militari români implicați într-un exercițiu de mobilizare pentru apărarea teritoriului.

„Rusia e un factor de destabilizare a regiunii. Nu doar legat de Crimeea, ci și de Transnistria, și Nagorno-Karabah, și Osetia. (…) E clar că un obiectiv strategic al Rusiei e să aibă acces la Dunăre. Rusia avea cea mai mare flotă la Dunăre, iar acum nu se poate apropia de Chilia, unde era vechea graniță. România nu are o amenințare directă.

Citește și: INSCOP: AUR este al treilea partid din România ca intenție de vot, îngroapă USR-ul.

Nu putem prevedea că Rusia va ataca România, ar fi o nebunie să credem asta. Toate analizele arată că Rusia nu-și dorește război cu NATO. Nu cred că vreo țară NATO va fi atacată de Rusia. Ar fi război, indiferent ce țară NATO ar fi atacată. Dar regional trebuie creat echilibru militar. (…)” a declarat Traian Băsescu la Adevărul Live.

22 de comentarii la „Traian Băsescu declara: „În caz de război, cei plecați la muncă afară trebuie aduși sub arme…”

 • Gerge

  Sa lupte el si fetele lui si toti politicieni noi sintem bine

  Răspunde
 • Adriana

  N-ai să vezi tu chiorule diaspora la luptă!!!Tu gunoiule mizerabil, trădătorule, dușmanul și tâlharul României ai băgat România în NATO și i-ai lăsat pe americani să amplaseze scutul antirachetă atât de criticat de ruși!!!Tu și toți sclavii UE care ați fost puși să distrugeți și să îngropați România să vă duceți în linia întâi la război când vom fi încălecați de ruși sau alte hoarde!!!

  Răspunde
  • Vasile berean

   Da stati linistiti,o sa va apere mai ales pe cei cu venituri si pensii speciale,toți hotii si judecătorii care i apara precum și cei care au facut legile pt.a fi apărați hotii primiți primii glontul,abia așteaptă romanii arma în mână,sa va vindece de lăcomie sa se rafuiască cu beizadelele voastre sa si recupereze de fapt munca lor pe care voi va ti însușit o.!

   Răspunde
  • Marş la ruşi pãmpãlao. Fãrã americani eram provincia lui Putin.

   Răspunde
  • Cristi

   Pe cine să apărăm, pe trădători și hoți care au furat și vândut țara?,pe cei cu pensii speciale ?,sau pe asistații sociali?.Ați uitat ca din cauza voastră am plecat departe de casă și de cei dragi?.Acum să vă apere cei care au pensi speciale sau sociale ei v-au votat

   Răspunde
  • Francisco Franco

   Cap ai, minte ce-ți mai trebuie…?

   Răspunde
  • ❤️
   Ai facut un comentariu care este cel mai apropiat situatiei !!!
   Eu sunt din republica moldova si sunt total de acord cu ceati comentat
   Noi tot avem o presedinta care face rolult de sluga a raprezentantilor ue. Noi din deaspora am perdut o gramada timp , iluziii si bani ,cu mergerea la vot pindiferite orase ale europei sa votam ca aveam un vis ca ne putem intoarce in Moldova sa incercam sa traim unde neam nascu si dupa ce am optinut victoria Maei Sandu ea ne trimite sezonieri in Germania 😂
   Ceam vrut sa zic ca Basescu cind va vindut tara nu sa gndit ca va vi razboi .
   Plus la asta ploliticai murdar in ziua de azi numai interese le lideri lumi in locul lui Putin putea fi si alt cineva el se simpte alarmat pentru ce fac americani ca de cind elumea ei incep si creaza detabilizari si conflicte si credetima ca Americana nu stimeaza pe nimeni in lume pe nici un stat ! Stiu numai de santaje si amenintari asta mereu fac dar niciodat la ei acasa
   In Ucraina au deja multi ani decind urunca cu bani si fac stategii cum sa incepa cea ce acum avem inceput de ceva care trecue de evitat. Chear nu ne ajunge atitea probleme ce avem covid 19 minciuni famili destramate pin tota lumea copii despartii de parinti domne cit demult as da sa im vad toata familia farati surorile parinti mei iubiti !!! Doamne ajutane pe toti din tota lumea iubesc Moldova iubesc Rominia sincer va admir meleagurile si niciodat nas dori sa perde putinul ce mea ramas

   Răspunde
 • Balan Ionela

  Ete și pe Nea Petrov…vrea romani din Diaspora la lupta, pentru ce și pentru cine? au plecat de foame si frig , Siguranta naționala a fiecarui roman este amenintata din 2004 incoace, fara educatie, sănatate si locuri de munca, toti romanii s-au orientat spre alte state, unde drepturile lor sunt respectate. Cand ai spus ca daca nu ne convine sa plecam, ai uitat? mos ramolică? Acum vedeti ca aveti 5 milioane de pensionari bine vaccinati, 7 milioane de copii analfabeți funcționali si restul politicieni, Mergeți la lupta cu Putin, incalecati avioanele cumparate de la SUA, an d efabricatie 1920.

  Răspunde
 • Sa lupte îmbuibații va spun ca mai nimeni nu o sa fie de acord ca nu are pentru ce lupta nimic nu mai este al nostru se ducă hoții ăștia fug afara și sa vina cei care au muncit pt o bucata de pâine niciodată

  Răspunde
 • In prima linie să fie toti angajatii MApN împreună cu toti politicienii fosti si actuali,după care va vă garantez că se așterne PACEA

  Răspunde
 • Marinescu

  Avem atâtea probleme si voi scrieți aberații…Puțin un elementar bun simț!

  Răspunde
 • Cătălin

  Aia au plecat în afara de sărăcie să-și facă un viitor și vreți să-i aduceți înapoi să le luați ce mai au ,sufletul, că asta nu ați furat până acum ,sufletul, este tot ce ne mai rămas.

  Răspunde
 • Franco

  Unde dracului spune ca trebuie “aduși dub arme”?

  Răspunde
 • Calus iacob

  Care ar fi după tine procedura săi aducil

  Răspunde
 • Coteț Constantin

  Ești o nulitate chiar ai crezut că am uitat așa de repede toate hoțiile și tilhariile ce le-ai făcut în zeci de ani în România?????? Vreau să îți spun că ai furat banii statului român și nu numai deci cred ca își va face simțită prezenta procuratura și judecători, și vei fi dus unde a stat DRAGNEA și Voiculescu și mai cred ca Dumnezeu te va pedepsi pentru tot Raul ce lai făcut țări ROMINESTI. ASA SA ÎȚI AJUTE DUMNEZEU ȚIE ȘI TILHARILOR TĂI.

  Răspunde
 • Konstantino

  Nici un tânăr nu trebuie sa vină să se anroleze cu forța.Politicienii au scos armata și acum au nevoie .Domnilor președinți,prim ministri,miniștri ,secretari de stat,senatori,deputați,președinți de județe,primari,polițiști,politicieni toți care ați supt și v-ați ambogatit prin șpagă aveți drumul deschis a vă apăra agoniseala.Aproape toți aveți averi de nababi și nici nu știți să le cheltuiți.Va spun eu, strângeți mâna de la mâna bani și aduceți armată sa vă apere averile Copiii noștri și nepoții pentru care nu ați făcut nimic sa stea cu familiile lor unde sânt.Nu se merită să a-și de-a viețile pentru niște nenorociți care au distrus o țară fără datorii ,care au furat o,au tradato,au vândut o .

  Răspunde
 • Runcan Nicolae

  Fereastră doamne de prosti că de dușmani mă feresc eu. Va e teama că o să vă ia pantofi cu toc din picioare dacă vă duc in armată.

  Răspunde
 • Mircea

  Prefer pușcăria ,decât să mai apar jeguri de politicieni si tot ce tine de politică …începând de la consilier local si terminând cu președintele…si europarlamentar.Daca va fi nevoie sa îmi apar familia o voi face fara ezitare ,dar nu ridicând arma către altcineva.

  Răspunde
 • Eu Sunt plecat de 11 ani , mi-a murit mama nu am putut merge sa o îngrop, mi-am pierdut multe din cauza sistemului Românesc. Cum ai putea cere unui om căruia îi iei tot cei mai drag din viața lui sa vina sa lupte pentru un război?
  care pe altă parte nu și-l dorește.
  Războaiele sunt pornite de acei oameni ce caută putere, de ce nu se face sondaj sa vedeți și opiniile oamenilor de rând plătitorii de taxe și trudă ?
  Aaaa pentru că știm cu toții că războaiele sunt absolut un masacrul pentru dorințele nebunești ălor unor oameni care doar asta își doresc.
  Va mulțumim dar eu nu pun mana pe nicio arma și nu voi considera vreodată dușman decât pe cei ce au promis să aibă grijă de siguranța mea și m-au vândut pentru interesele lor materiale

  Răspunde
 • Mariana

  Pentru ce sa lupte copiii nostrii? Ce s-a intamplat cu dosarul 10 august? Cred ca tara asta nu le-a oferit nimic copiilor nostrii, multi nu au armata facuta, deci vreti doar carne de tun.

  Răspunde
 • Sorin

  Pentru ce sa lupte? Pentru cine? Pe cine sa apere?

  Răspunde
 • Toader

  CE SA APERE ? CĂ A-ȚI VINDUTO LA STRAINI ȚARA MAGAZINE ȘI MOLURILE STRAINILOR AVERILE POLITICENILOR ?
  TOȚI POLITICIENII DIN 1990 PINĂ 2022 PE LINIA INTI CU MITRALIERA INFRUNTE .

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *