Sănătate

Dr. Ciuhodaru: Campania de vaccinare a fost un eşec. Cei vaccinaţi îşi pot pierde imunizarea.

Distribuie:
Sursa photo: Tudor Ciuhodaru/facebook.

Medicul Tudor Ciuhodaru a afirmat că strategia de vaccinare a României a fost un eșec, relatează Antena3.

Întrebat care este opinia sa în legătură cu declaraţiile guvernanților privind valul patru de coronavirus, medicul Tudor Ciuhodaru a afirmatcă până acum toate datele indică faptul că această campanie de vaccinare a fost un eşec.

Citește și: Ungaria nu cade in ghenunchi pentru banii europeni. Îi refuză dacă va fi condiționata de abrogarea legii împotriva LGBT.

„Toate datele indică acum că această campanie de vaccinare a fost un eșec. Niciuna dintre țintele propuse nu a fost atinsă. Din păcate, nu mă miră pentru că se vorbește despre a treia doză.

Gândiți-vă că, dacă imunitatea post vaccin durează șase luni, cum au spus anumite studii, înseamnă că la cei care s-au vaccinat în ianuarie, ne putem pune problema dacă mai au imunizare.

Mergem cu niște măsuri discriminatorii fără nicio bază științifică, nu au niciun fel de model etic sau legal în care nevaccinații sunt practic considerați oaia neagră.

Nevaccinații, vă reamintesc, pot să fie sănătoși sau pot să fie în același timp chiar imunizaţi pentru că au trecut printr-o formă de boală cu sau fără simptome și pot să aibă imunitate cum arată noile studii de durată și de foarte mare durată.

 Citește și: Florin Câțu ar putea înfunda pușcăria. Acuzații de corupție la nivelul Guvernului României.

Reamintesc că vaccinații pot să fie neimunizați, că se pot infecta și că pot transmite boala mai departe, iar în aceste condiții astfel de măsuri nu au niciun fel de logică.”, a mai spus medicul la Antena 3.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *