Politică

Moldova votează tot cu PSD dupa declarațiile lui Ciolacu?„Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți”

Distribuie:

Sursa photo: facebook.

Alianța PSD PNL conduce detașat în opțiunile pentru alegerile europarlamentare, înregistrând 46% din intențiile de vot. Ea este urmată la mare distanță de Alianța USR-PMP-FD, cu 17% și de AUR, care are 14%. Pe locul patru se clasează SOS România, cu 6% din intențiile de vot.  (Sondaj realizat la comanda PNL) Se pare ca Moldova l-a iertat pe prim-ministrul Marcel Ciolacu.

„Nu mă așteptam la domnul prim-ministru Ciolacu să ne predea lecții de geografie și nici de bune maniere, dar să disprețuiești moldovenii e clar un semn de slab instinct politic. A reveni asupra declarației, ar fi un semn că domnia sa și-a propus să mai și învețe, nu doar să dea lecții”, a susținut liderul PNL Iași, Andrei Muraru.

Citeste si: De ce a demisionat regizorul Andrei Șerban de la Columbia University: “Nu pot sa cred ca el poate juca Julieta”


Citeste si: Claudiu Bleonț îl atacă pe Dan Puric: El vinde românilor stalinism sub formă de margarină. Colaborator cu securitatea de la 17 ani.

Moldova votează tot cu PSD dupa declarațiile lui Ciolacu?„Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți”

Sondaj Național: Dacă duminică ar avea loc alegeri europarlamentare cu cine ar vota românii? – link

One thought on “Moldova votează tot cu PSD dupa declarațiile lui Ciolacu?„Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *