Social

Judecătoarea Adriana Stoicescu: ,,Ați reușit să faceți varză totul. Nu ne mai reformați!”

Distribuie:
Sursa photo: facebook.

Judecătoarea Adriana Stoicescu a pornit un atac la clasa politică din ultimii 30 de ani, mai ales către cei ce au vrut să reformeze Justiția din România: ,,Vor ramane sa judece femeia de serviciu si instalatorul”

Citește și: Deputatul PSD Daniel Ghiță: ,,Nu voi vota niciodată certificatul verde! Cumpărăm de la producătorii noștri.

,,Va rugam, nu ne mai reformati! Zeita ati transformat-o deja in coana Aglaie, nu ne mai reformati! Era candva cocheta, azi e obosita si urata, vrea acasa, la pensie. Nu mai are putere sa stea nemiscata, legata cu carpa aia la ochi, desirata si decolorata, ca nici asta nu ati fost in stare sa o schimbati, ati cusut-o doar, cat sa para noua.

Instantele sunt pustii din pricina reformelor voastre, nu ne mai reformati! Vor ramane sa judece femeia de serviciu si instalatorul, acolo unde sunt, evident, ca si ei au fugit la pensie… Nu ne mai reformati!

Citește și: Terhes: Tribunalul UE a suspendat temporar aplicarea Certificatului Verde ca si conditie pentru intrarea in Parlamentul European

Gasiti alt domeniu pe care sa il faceti praf, ca noi ne-am cam saturat. De 30 de ani va perindati si ne dati lectii de drept, avand impresia ca ati descoperit apa calda. Ati reusit sa faceti varza totul. Nu ne mai reformati!

Apucati-va de tricotat, mai bine. Sau de traforaj. Sau daca tot nu va puteti abtine, trimiteti-ne pe toti acasa si faceti voi treaba noastra, ca oricum va pricepeti la toate. Dar nu mai reformati Justitia!”, scrie Adriana Stoicescu pe pagina personală de facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *