Social

Victor Ponta: Pe Ceauseșcu l-au impuscat ca nu facea datorii – pe cei de acum ii premiem!

Distribuie:
Sursa photo: Victor Ponta/facebook.

Fostul premier, Victor Ponta, a scris că PNRR agravează situația României și îndatorează fiecare român cu câte 2000 de euro.

,,30 de miliarde de EURO datorie in plus intr-un an / aproape 2.000 euro pentru fiecare roman care traieste in Romania .

Citește și: Mugur, răspuns pentru Câțu: Vaccinul pentru mine conține ordonanţele aberante prin care puteai fi „săltat” de pe stradă.

Pe Ceausescu l-au impuscat ca nu facea datorii – pe cei de acum ii premiem!

Zic si eu – sa ramana spus ( stiu ca nu intereseaza pe nimeni dintre cei care au putere de decizie – nici pe votantii acestora)

PS – doar pentru “amicii” mei care nu ma contrazic cand spun ca ceva e rau , dar vin cu “lasa Ponta – pe vremea ta cum era” am atasat datele din 2012 ( 37% din PIB datorie ) si 2015 ( 37,8% din PIB datorie)

Citește și: Procurorul care achetează alegerile de la Sectorul 1: Există fraudă la nivelul secţiilor”

Pe intelesul tuturor – in 4 ani ( 2012-2015) cu salariile si pensiile reintregite , cu datoria facuta de Basescu la FMI platita, cu TVA , CAS si impozite pe dividende si pe microintreprinderi scazute, cu toate cofinantarile la proiecte europene platite – am marit datoria publica cu 0.8 % din PIB ! Acum au marit-o cu 25% fara nimic in buzunarul oamenilor!”, a scris Victor Ponta pe facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *