Politică

Foștii colegi se sfâșie. Dancă despre Roman: Un impostor politic și un hoț la drumul mare de autori și cărți

Distribuie:
Sursa photo: facebook.

Foștii colegi din PNL se sfâșie. Ionel Dancă îl atacă pe Florin Roman: ,,Un impostor politic și un hoț la drumul mare de autori și cărți”. 

,,Florin Roman! Este prea mult nivelul de impostura la care s-a ajuns în Guvern și în PNL!

Citește și: Pavelescu: Curtea Constituțională a Ungariei declară neconstituțională o decizie a UE -privind migrația.

Un impostor politic și un hoț la drumul mare de autori și cărți, cu texte plagiate, umblă liber prin Guvern, cu susținerea PNL, și nimeni din PNL nu ia atitudine iar premierul Ciucă se face că plouă la fel ca în cazul numirii lui Marian Neacșu, un condamnat penal în funcția de Secretar General al Guvernului.

Acestea sunt noile standarde de integritate și profesionalism în guvernul PSD-PNL?! Așa ceva nu este de acceptat într-o societate civilizată în care oamenii evoluează și sunt promovați pe baza muncii proprii și a propriilor merite.

Citește și: O judecătoare îl desfințează pe Iohannis: Nu l-am văzut să condamne abuzurile DNA și să ceară

Pentru oricine și cu atât mai mult pentru un ministru al Cercetării și Inovării, oriunde în lume, să furi drepturile de autor este grav, grav de tot, într-o societate europeană a cunoașterii care se bazează și evoluează pe rezultatele cercetării și inovării.

Rușine, foștilor colegi din PNL care fac apologia „ghiocelului” în fața imposturii dictate de conducerea PNL.”, scrie Ionel Dancă pe facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *