Politică

Pavelescu: Curtea Constituțională a Ungariei declară neconstituțională o decizie a UE -privind migrația.

Distribuie:
Sursa photo: facebook.

Aurelian Pavelescu anunță că Ungaria dă o noua loviturp ,,globaliștilor”. Curtea Constituțională a Ungariei declară neconstituțională o decizie a UE -privind migrația.

,,O NOUĂ LOVITURĂ DURĂ DATĂ GLOBALIȘTILOR DE LA BRUXELLES: CURTEA CONSTITUȚIONALĂ A UNGARIEI A DECLARAT NECONSTITUȚIONALĂ DECIZIA CURȚII DE JUSTIȚIE A UE – CJUE -, PRIVIND MIGRAȚIA!

Curțile Constituționale ale Poloniei și Ungariei apără suveranitatea națiunilor lor, contestând supremația legislației și deciziilor juridice ale UE! Textele Tratatului UE și deciziile CJUE declarate neconstituționale nu mai au efecte pe teritoriile celor două state.

Ultima decizie a Curții Constituționale ungare a anulat decizia CJUE care obliga Ungaria să accepte politicile de acceptare a migranților pe teritoriul său!

Nu este vorba numai despre protejarea intereselor Ungariei cu privire la migrație, ci, cu atât mai mult, afirmarea supremației Constituțiilor statelor membre, suverane, asupra dreptului UE. Aceste decizii apără, de fapt, suveranitatea tuturor statelor membre, fiind precedente peste care nu se poate trece.

Chestiunea cea mai importantă este că, în drept, Ungaria și Polonia au dreptate! Summitul de la Varșovia, la care am reprezentat PNȚCD, exprimă solidaritatea poporului român! Să fim solidari!”, scrie acesta pe pagina personală de facebook.

One thought on “Pavelescu: Curtea Constituțională a Ungariei declară neconstituțională o decizie a UE -privind migrația.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *