O judecătoare îl desfințează pe Iohannis: Nu l-am văzut să condamne abuzurile DNA și să ceară devoalarea tuturor mânăriilor menite să șantajeze judecătorii

Distribuie:
Sursa photo: facebook.

Judecătoarea Adriana Stoicescu a pornit un atac la adresa președintelui Klaus Iohannis, după ce șeful statului a dat mai multe indicații privind funcționarea justiției, informează ph-online.ro

„În timp ce primul îngrijorat al țării dădea indicații prețioase magistraților, Înalta Curte consfințea concluziile Inspecției Judiciare cu privire la abuzurile DNA împotriva magistraților.

În timp ce primul îngrijorat al patriei ne explica că suntem chemați să păzim pacea socială, arătând, încă o dată, că politicul ne vede ca pe niște anexe relativ utile, Înalta Curte confirma cele spuse de o mână de oameni, ani la rând: judecătorii si procurorii au fost hăituiți în numele unei fata morgana, numită pompos luptă anticorupție.

Citește și: Piperea: Amendă pentru bradul construit din fiole de vaccin expus la Palatul Copiilor

Nu l-am auzit niciodată pe primul îngrijorat al țării să declare că abuzurile dovedite și victimele colaterale ale mult stimatei lupte anticorupție sunt derapaje. Nu l-am auzit niciodată să bată cu pumnul în masă și să ceară devoalarea tuturor mânăriilor menite să șantajeze judecătorii, să îi transforme în primitori de plicuri galbene.

Și în timp ce primul îngrijorat ne învăța cam ce ar trebui să facem cu drepturile și libertățile oamenilor, primul trist al vieții mele se arăta oripilat de” grupul de presiune” din Consiliul Superior al Magistraturii care, vezi Doamne, vrea să distrugă ordinea de drept.

Citește și: Cristian Terheș bagă spaima în Ursula: În fruntea unui protest cu 100,000 de participanți

Dincolo de enormitatea unei astfel de afirmații, aștept și eu, cu nerăbdare, o reacție pe măsură față de afirmațiile întâiului și, sper, ultimului trist al unei justiții veșnic reformabile și niciodată lăsată în pace de tot felul de neaveniți, cocoțați în scaune mult prea înalte pentru ei. Și, nu, nu vom judeca așa cum vă doriți, ci așa cum spun legea și conștiința noastră. Oricât de mult vă veți strădui să ne opriți!”, scrie Adriana Stoicescu pe Facebook.

4 comentarii la „O judecătoare îl desfințează pe Iohannis: Nu l-am văzut să condamne abuzurile DNA și să ceară devoalarea tuturor mânăriilor menite să șantajeze judecătorii

 • decembrie 10, 2021 la 2:50 pm
  Permalink

  Felicitări ❗❗❗De ar m-ai fi 10 ca dumneavoastră am indrepta lucrurile în ROMÂNIA ❗Eu zic să ne strângem tot poporul care au m-ai rămas patrioți și cu ajutorul dumneavoastră să-i dăm în judecată pe persoană fizică ❗Asta înseamnă UNITATE❗Vă doresc tot binele din lume și să știți că veți fi apărată de mine un militar în rezervă ❗

  Răspunde
 • decembrie 11, 2021 la 8:39 am
  Permalink

  Aveți dreptate, stimată doamnă! Politicienii nu trebuie să se amestece în treburile justiției. Dar, ca cetățean am o întrebare justiția își îndeplinește atribuțiile constituționale? Nu am citit nu am auzit, nu am vazut ca, vreun magistrat să se revolte când :
  1 colegi de breaslă au pronunțat hotărâri cu condamnări ridicole, de regulă cu suspendare, pentru politicienii corupți,
  2 au apărut pensiile speciale nesimțite, vădit neconstitutionale. Apreciez că tăcerea magistratilor, in această problemă, înseamnă acceptarea mitei din partea politicienilor, fiind, in egală măsura, complicii acestora la jefuirea banului public.
  Problema ridicată de Dv. este corectă și importantă pentru societate dar, in același timp, magistrații trebuie să-și facă ordine in propria ogradă pentru ca noi cetățenii să avem incredere in actul de justiție.
  O administrație coruptă și incompetenta duce Țara in criză și haos, dar o justiție coruptă și incompetenta duce Țara in colaps.
  Cu speranța că, într-o zi, o să vă pronunțați și asupra temelor invocate de mine, vă doresc numai bine!

  Răspunde
  • decembrie 12, 2021 la 9:56 pm
   Permalink

   D-le Postelnicu Romeo Paul, aveți stima și respectul meu! Această judecătoare nemulțumită, revoltată A Stoicescu, o fi vorbind serios? Eu cred că glumește și unii dintre noi au înghițit gălușca. Încă odată, vă stimez, vă respect și vă apreciez cele scrise. S-auzim de bine!

   Răspunde
 • decembrie 12, 2021 la 12:50 pm
  Permalink

  De ce nu-l intreaba nimeni cand restitue datoria de 300000 mii euro datorata statului. Vorbeste de coruptie cand el este primul PENAL dovedit de justitie pe care o vrea condusa de el.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.