Sănătate

Piperea: Amendă pentru bradul construit din fiole de vaccin expus la Palatul Copiilor

Distribuie:
Sursa photo: facebook.

Avocatul Gheorghe Piperea anunță că cei ce au construit bradul din fiole goale de ,,vaksenn” au fost amendați de autorități.

,,Garda Națională de Mediu a dat o amenda de 90 de mii de lei iresponsabililor care au construit și expus la Palatul Copiilor din București din fiole goale de vakseen!

Citește și: Cristian Terheș bagă spaima în Ursula: În fruntea unui protest cu 100,000 de participanți

Dar asta e o nimica toată! Trebuie băgați la pușcărie “artiștii” care au construit această oroare! Pentru că expunerea în public a unor deșeuri chimice și, mai ales, permisiunea ca niște copii inocenți să le atingă ca pe niște cadouri de Crăciun este infracțiune gravă.

În plus, monumentul imbecilității covidismului ar trebui distrus urgent, pe costurile demenților care au avut această idee de o prostie cruntă. Și închis centrul, până la ecologizarea completă. Și demis de urgență directorul Palatului Copilului.

Citește și: Avocatul Piperea: Testele RT-PCR nu pot depista Omicron, care e rezistent la vakseen.

Și plătite daune tuturor părinților (un pic cam inconștienți) care și-au dus copiii să admire “bradul”.

Și restituiți toți banii plătiți “eroilor din linia întâi” care s-au strofocat sute de ore ca să pună în ordine ”artistică” 19 mii de doze folosite, în loc să se ocupe cu medicina. Că aia sunt bani adunați din taxele noastre.” scrie acesta pe facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *