Politică

Bulai il ataca pe Marga: Este bolnav sau este agent activ al Rusiei în România. Discursul lui este putinist…

Distribuie:
Sursa photo: facebook

Deputatul USR Iulian Bulai l-a atacat pe fostul ministru de Externe Andrei Marga, care a spus că Ucraina se afla in granite nefiresti! Ea trebuie sa cedeze teritorii, inclusiv Romaniei.

„Fostul ministru de externe PNL, Andrei Marga, este foarte bolnav, sau este agent activ al Rusiei în România. Discursul lui iredentist și putinist este identic cu cel al lui Medvedev. Este înfiorător faptul că un fost politician de top din PNL poate adopta un asemena discurs care servește doar teoriei lui Putin și crimelor lui. Solicit celor din PNL să ia distanță față de declarațiile lui Andrei Marga. Solidaritate față de Ucraina și distanțare față de Putin – acesta ar trebui să fie mesajul tuturor oamenilor de bună credință din România!”, consideră Iulian Bulai.

Citeste si: Trump: „Nu poți să predai Biblia (in scoli), dar îi poți învăța pe copii că bărbații sunt capabili să rămână însărcinați”

Reactia vine dupa ce Andrei Marga a insistat cu aceasta declaratie: „Ucraina este în granițe nefirești. Afirmațiile mele corespund adevărului istoric, dreptului international și intereselor generale – dincolo de propaganda de azi care, poimâine, va fi socotită doar o eroare”

După toate criteriile istorice și demografice, ea are de cedat teritorii vecinilor, în granițele cunoscute: României – Bucovina și județele, Ungariei – Transcarpatia, Poloniei – Galicia, Rusiei – Dombasul. 3. Nu au suport iluziile, căci, în Ucraina actuală, până la democrație este un drum. 4. România nu are ce căuta în acest conflict. Ea nu ar trebui să înfrunte vreo criză în plus, fie ea și energetică, din cauza conflictului.

Afirmațiile mele corespund adevărului istoric, dreptului international și intereselor generale – dincolo de propaganda de azi care, poimâine, va fi socotită doar o eroare. Cum era de așteptat, după aceste afirmații, s-au convocat tot felul de inși și s-a făcut mobilizarea mediatică pentru a le contracara. Nu sunt mișcat.” , spune Marga.

Citeste si: Petre Daea: România va exporta numai ceea ce rămâne după asigurarea aprovizionării pieței interne, intai Romania!

Andrei Marga , Iulian Bulai , Ucraina , Romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *