Politică

Cristian Terheș bagă spaima în Ursula: În fruntea unui protest cu 100,000 de participanți

Distribuie:
Sursa photo: facebook.

Ursula von der „Liar” solicitata de europarlamentarul Cristian Terhes (PNTCD), in fata a peste 100.000 de persoane, sa publice contractele cu firmele de vaccinare:

Aflat in fruntea „marsului pentru libertate” de la Bruxelles, din data de 5 decembrie 2021, care a strans peste 100.000 de persoane, europarlamentarul Cristian Terhes a solicitat, prin discursul pe care l-a tinut in fata multimii adunate in fata Comisiei Europene, presedintei comisiei Ursula von der „Liar” sa vina in fata multimii si sa faca publice integral contractele semnate cu firmele producatoare de vaccin, pentru ca europenii sa stie ce contin.

Citește și: Gheorghe Piperea: Se pregătește o modificare totalitară a Constituției. Viitorul nu vă mai aparține – e ipotecat deja.

Europarlamentarul Terhes a ridicat si problema vaccinarii obligatorii dorite de presedinta Comisiei Europene, moment in care aceasta a fost huiduita de multime.

Ursula von der Leyen „face tranzitia acestei minunate uniuni de la democratie la tiranie”, a mai spus europarlamentarul Terhes, tiranie impotriva careia „au luptat bunicii si parintii nostri”.

Citește și: Avocatul Piperea: Testele RT-PCR nu pot depista Omicron, care e rezistent la vakseen.

Europarlamentarul a aratat si in fata multimii pagini din contractele cu firmele producatoare de vaccinuri „publicate” de Comisia Europeana care sunt innegrite complet, astfel incat publicul nu stie ce contin.

„Solicitarea mea pentru voi toti, care sunteti prezenti aici si care privesc de acasa acest protest minunat, este sa va contactati alesii din Parlamentul European si sa le cereti ca acest Certificat Verde sa fie eliminat de indata”, a mai spus Terhes, moment in care multimea a rabufnit aprobator. Sursa: birou de presă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *