Social

Carmen Tănase, despre criza facturilor: Unii ne fură pe față. Ce este așa de greu de înțeles.

Distribuie:
Sursa photo: facebook.

Carmen Tănase, despre criza facturilor: „Poate dă o cometă peste noi, mai știi, și rezolvă toată situația”, informează click.ro,

Citește și: Andrei Caramitru dă de pământ cu foștii colegi din USR: ,,sunt de fapt proștii satului, bâtă, capete seci.”

La Antena 3, actrița a declarat că: ,,Unii ne fură pe față. Ce o fi așa de greu de înțeles.” VIDEO

@anamariatrifon

#foryou

♬ sunet original – Maria👀

„Problema mare e cu facturile la utilități, pentru că instituțiile publice nu vor mai avea bani să plătească, teatrele nu vor avea bani, și aici va fi, probabil, nenorocire, că probabil se vor închide și instituțiile de stat, unde, de bine de rău, salariile au mers. Acolo o să fie jalea de pe lume. Dar nu-i nimic, nimănui nu i se pare nimic ieșit din comun, oamenii sunt mulțumiți, totul e ok.

Citește și: Macron și Biden anunță că Franța și SUA sunt pregătite să trimită trupe pe teritoriul României dacă Rusia atacă Ucraina.

Panica la mine nu e acum, panica vine în februarie. Deocamdată, a venit cât am estimat. Acum, probabil va veni 100 de milioane lei vechi, cu tot cu regularizare. Având în vedere tot ce consum, iar în funcție de asta am estimat în jur de 1.500 de lei și atât mi-a venit factura. Nu știu ce o să facem, o să vedem. Poate dă o cometă peste noi, mai știi, și rezolvă toată situația. Vine un meteorit, ceva”, a încheiat Carmen Tănase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *