Social

Carmen Tănase: Ni se iau niște drepturi și libertăți fundamentale cu care noi ne naștem.

Distribuie:
Sursa photo: facebook.

Invitată de Luiz Lazarus într-un live pe pagina Luis Lazarus-Zeus Tv, actrița Carmen Tănase vorbește despre actualele restricții și subliniază că Guvernul încalcă drepturile și libertățile fundamentale ale românilor!

Carmen Tănase: ,,Ni se iau niște drepturi și niște libertăți fundamentale cu care noi ne naștem. Așa ne-a lăsat Dumneazeu, niște oameni liberi. Și asta ni se ia și ni se dă cu porția în anumite condiții.

Citește și: Coincidență. Un comisar european vine în România. Sefii ANSVA și ANPC, demiși din funcție -Codrin Ștefănescu.

Atunci când niște specialiști spun altceva, de exemplu, am citit un articol din 18.11, un interviu cu domnul profesor Constantin Popa și domnul profesor Cinteză și care spun fix asta: ,,Pașaportul Verde este o prostie și oamenii care au probleme de sănătate (probleme cardiace, istoric de șoc anafilactic), nu trebuie să se vaccineze.”

Oamenii (specialiștii români) de ce nu sunt întrebați, că sunt de aicea (România). De ce nu-i invită nimeni să vadă lumea ce au de spus? Sunt recunoscuți și internațional.”, a spus aceasta în live.

Citește și: Dumitru Coarnă: Nu voi vota pentru certificatul verde. În teritoriu nimeni nu este deacord cu el

2 comentarii la „Carmen Tănase: Ni se iau niște drepturi și libertăți fundamentale cu care noi ne naștem.

  • La ce i’a trebuit atata shcoala daca doar o conspirationista a ajuns? Doar atata poate si un legionar HAUR. Am asistat la debutul ei in teatru. Nu stiu ce facea ea in decembrie ’89, Duda sigur recita cu Ceausescu la TVR dar sigur nu ea mi’a castigat mie libertatea mea atunci asa ca macar sa aiba bunul simt sa taca, totusi.

    Răspunde
  • Vreți cu tot dinadinsul să nu e îndobitociți
    Nu sunt de acord cu vaccinarea obligatorie.
    Cine vrea e liber…

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *