Politică

Cristian Tudor Popescu, atac la Iohannis: ,,Robotul Defect ne vorbește acum de vaccinare.”

Distribuie:
Sursa photo: facebook.

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu despre ieșirea lui Klaus Iohannis: ‘Astă-seară, Robotul Defect ne-a oferit o lacrimogeană despre inimile de români. Incredibil, Robotul Defect ne vorbește acum de vaccinare’, informează bugetul.ro.

Citește și: Premierul polonez Morawieck acuză ,,uzurpări desfăşurate de unele instituţii ale UE”

”Președintele Iohannis ne dă de veste că are de gând să se pregătească pentru a începe demararea unei convocări a factorilor de răspundere guvernamentali, ca să se vorbească discuții pentru luarea unor măsuri – mâine. Astă-seară, Robotul Defect ne-a oferit o lacrimogeană despre inimile de români, compusă de scriecii de la Cotroceni și citită de pe prompter. Până mâine mai trece o zi – asta înseamnă încă 500-600 de morți.

E o vorbă românească, mi-ai mâncat zilele. Președintele mănâncă zile. A dat o săptămână partidelor să mediteze înainte de consultări – câți morți înseamnă asta? L-a desemnat pe Cioloș, știind foarte bine că urmează zece zile de pomană – de pomana morților, 5.000.

Citește și: László Kövér: Multinaționale vor controlul asupra resurselor financiare, economice, naturale și umane ale țărilor.

Incredibil, Robotul Defect ne vorbește acum de vaccinare. Astă-vară, câte ședințe din astea în care să întrebe de stadiul pregătirilor pentru valul 4 a făcut?

Și dacă s-ar vaccina milioane de români azi, tot trebuie mai mult de o lună până la imunizare. În 30 de zile – cel puțin 15.000 de morți.

Singurul lucru pe care-l avea de făcut șeful statului eșuat era să anunțe stare de urgență, carantină totală, măcar 14 zile, singura cale pentru a mai salva niște vieți, scrie Cristian Tudor Popescu în Republica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *