Politică

Viktor Orban: Suntem unguri, nu proşti care să servim interese străine. Nu vrem să fim înjugați de o altă dictatură

Distribuie:
Sursa photo: facebook.

Discurs al lui Victor Orban la recentul congres al Fidesz, la care a fost reales preşedinte al partidului:

”Suntem unguri, nu proști care să servim interese străine, așa cum vrea stânga din opoziție”, a încheiat Viktor Orban cel mai dur mesaj al său din ultima perioadă, potrivit stiripesurse.

Citește și: Judecătoarea Viorica Costiniu îi face praf pe politicieni: „Cum îndrăznești TU, politician, să vii și să sancționezi cetățenii pentru că tu ai fost incompetent”

,,Ca și când epidemia și imigranții nu ar fi suficiente, avem și o rețea internațională condusă de la Bruxelles care vrea să impună taxe brutale pentru proprietăți și pentru automobile, mascate ca măsuri pentru protecția mediului. Vor să amenințe nu securitatea financiară a marilor multinaționale care distrug mediul, ci securitatea financiară a oamenilor simpli.

Comerțul cu China este o mare afacere pentru toata lumea, proporțional cu forța economică a fiecărei țări. Prieteni, anul trecut, SUA au avut schimburi cu China mai mari decât cele ale UE, iar asta înseamnă că americanii ne cer să renunțăm la o oportunitate de afaceri de care ei profită din plin.

Citește și: Statul Florida a interzis școlilor și întreprinderilor să impună vaccinarea împotriva Covid-19.

Nu trebuie să acceptăm pasiv toate planurile și proiectele Bruxellesului. Nu a fost vorba să renunțăm la părți importante din cultura noastră și din istoria noastră pentru niște presupuse ideologii și principii mai înalte.

Interesul Ungariei este reprezentat de respect reciproc, de relații diplomatice bune, de investiții mai mari, de comerț intensificat. Nu avem motive să ne abatem de la această linie. Suntem unguri, nu proști care să servim interese străine, așa cum vrea stânga din opoziție.” sunt câteva fragmente din discursul liderului VIktor Orban.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *