Politică

„Astăzi, Ungaria lui Viktor Orbán reprezintă națiunile care luptă pentru suveranitate” – Thibaud Gibelin

Distribuie:
Sursa photo: facebook.

Premierul maghiar Viktor Orbán le arată altor națiuni europene că există alternative pentru a-și pierde suveranitatea și a îndrepta genunchiul în fața Bruxelles-ului, scrie autorul francez Thibaud Gibelin în cartea sa „Orbán se joacă pentru a câștiga”, informeaza rmx.news.

Citeste si: Carmen Avram: De ce Germania poate desființa parcuri eoliene, ca să extindă o mină, iar noi trebuie să le închidem pe ale noastre?

„În doar câțiva ani, Viktor Orbán a devenit chipul Europei Centrale pentru publicul francez. Eseul meu se intitulează „Renașterea Europei Centrale”.

Înțelegerea premierului maghiar înseamnă recunoașterea principalelor tendințe reprezentate de Fidesz în Ungaria, care câștigă teren în țările vecine și care ar fi rămas în afara reflectoarelor fără (Orbán ca) un purtător de cuvânt”, a spus Gibelin în cadrul unui interviu acordat portalului de știri din Ungaria . Index cu privire la concluziile cheie ale cărții sale.

Citeste si: Tractorul Brașov – uzina care deranja la nivel Mondial – fabrica care aducea 25% din veniturile Romaniei

„Astăzi, Ungaria lui Viktor Orbán reprezintă națiunile care luptă pentru suveranitate”, scrie Gibelin în cartea sa. Politicienii conservatori din alte națiuni caută să imite acest succes la urne, sporind în același timp independența propriilor națiuni.”

„Orbán este, în primul rând, un simbol în Franța. Este țapul ispășitor pe care stânga îl folosește, acuzându-l de problemele funcționale ale Uniunii Europene. În schimb, Viktor Orban este un model pentru mulți conservatori francezi. „Viktor Orbán oferă o abordare realistă de care va beneficia nu numai Ungaria, ci și Europa. Se bazează pe recunoașterea unității civilizației europene, falimentul globalismului liberal și pe perspectiva națională

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *