Social

Avocata Elena Radu: NU II PUTEM LASA SA ISI BATA JOC DE NOI IN HALUL ASTA. ASA CEVA ESTE INADMISIBIL.

Distribuie:
Sursa photo: facebook.

Avocata Elena Radu atrage atenția românilor că Parlamentul încalcă procedura parlamentară pentru a trece mai rapid proiectul de lege privind certificatul verde la locul de muncă: ,,EXECUTA NUMAI ORDINE.”

,,Au introdus pe ordinea de zi a Camerei Deputaților proiectul de lege privind certificatul verde la locul de munca (PLX nr 545/2021).

Citește și: Judecătoarea Adriana Stoicescu: ,,Ați reușit să faceți varză totul. Nu ne mai reformați!”

VOR SA INCALCE TOATE PROCEDUA PARLAMENTARA

Termen pentru depunerea amendamentelor este 12 noiembrie 2021. Termen pentru intocmirea raportului de catre Comisii este 19 noiembrie 2021.

http://cdep.ro/pls/proiecte/upl_pck2015.proiect?cam=2..

Sedintele comisiilor nu pot avea loc inainte de expirarea termenului pentru depunerea amendamentelor. Potrivit art. 53 alin 1 din Regulamentul Camerei Deputatilor, CONVOCAREA COMISIILOR DE FACE CU CEL PUTIN 24 ORE INAINTE.

Citește și: Liviu Dragnea face acuzații grave: ,,Guvern eșuat și criminal. Ați lăsat să moară, cu zile, zeci de mii de români în izoletele voastre…

CU TOATE ASTEA, VOR SA CONVOACE AZI NELEGAL COMISIILE, SA FACA IAR UN RAPORT PE REPEDE INAINTE SI SA SUPUNA VOTULUI CAMEREI DEPUTATILOR PROIECTUL DE LEGE INCALCA ORICE IN PICIOARE.

CERTIFICATUL VERDE NU COMBATE NICIO PANDEMIE SI NU STOPEAZA TRANSMITEREA NICIUNUI VIRUS. PUTIN LE PASA DE VIATA SI SANATATEA NOASTRA. EXECUTA NUMAI ORDINE.

NU AU FACUT NIMIC CU PROIECTUL DE LEGE SI ACU ”NEGOCIARA” SA ISI BATA JOC DE CETATENI CUM VOR, FARA SA RESPECTE NICIO PROCEDURA SI FARA SA FACA NICIO ANALIZA DE IMPACT A CEEA CE VOR SA ADOPTE.

NU II PUTEM LASA SA ISI BATA JOC DE NOI IN HALUL ASTA. ASA CEVA ESTE INADMISIBIL.

SUNATI DEPUTATII, SUNATI LIDERII DE GRUP, SUNATI LIDERII DE PARTIDE, TRIMITETI SMS URI, EMAILURI, PROTESTATI! CHIAR ESTE DE MERS IN FATA PARLAMENTULUI ACUM”, scrie aceasta pe pagina personală de facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *