Polonia ar trebui să copieze legea anti-LGBT în intregime, spune ministrul polonez.

Distribuie:
Sursa photo: Canva.

Polonia ar trebui să copieze o lege maghiară care interzice școlilor utilizarea materialelor considerate ca promovând homosexualitatea, a declarat ministrul educației polonez în comentariile publicate luni, în timp ce guvernul naționalist atacă ceea ce el numește „ideologia LGBT”, informează reutres.

Citește și: Milos Zeman, președintele Cehiei: Persoanele transgender mi se par dezgustătoare

Ministrul polonez al Educatiei, Przemyslaw Czarnek, a laudat legea ungara. „Aceasta lege prevede ca lectiile scolare care se refera la probleme de sexualitate nu trebuie sa promoveze reatribuirea de gen sau homosexualitatea”, a spus el. 

Citește și: Sorin Grindeanu: ,,PSD, victorie la alegerile parțiale. 17 primării din 35, câștigate.”

„Ar trebui sa copiem aceste reglementari pe solul polonez in intregime!”, a afirmat Czarnek.

Parlamentul de la Budapesta a adoptat marti, 15 iunie, un text de lege care interzice „promovarea” homosexualitatii in randul minorilor, pe fondul campaniei de restrictii impuse de catre guvernul condus de Viktor Orban persoanelor LGBT.

2 comentarii la „Polonia ar trebui să copieze legea anti-LGBT în intregime, spune ministrul polonez.

 • iunie 29, 2021 la 8:58 pm
  Permalink

  Si Romania ar trebui sa copieze de la Victor Orban aceasta lege dar si altele care protejeaza maghiari. AUR sa faca un efort si sa initieze un referendum pe aceasta tema si sa terminam cu toate cretinismele aprobate de dezacxati prin parlamentul european.Poate chiar sa se mobilizeze poporul si sa se iasa in strada. Poporul fara un conducator nu are directie si nu se uneste. In romania sunt inca oameni de valoare ce pot coagula poporul.

  Răspunde
 • iulie 1, 2021 la 1:24 am
  Permalink

  NU CRED CĂ DEZAXAȚII, SODOMIȘTII, INVERSIONIȘTII ȘI OBSEDAȚII SEXUAL VOR AVEA CÂȘTIG DE CAUZĂ, POPOARELE VOR PUNE CIOMAGUL PE ACEȘTI ESTROPIAȚI SINIȘTRI !

  Răspunde

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *