Politică

Un maghiar, Avocat al Poporului Român. Radu Cristescu: Un singur cuvânt, TRĂDARE!

Distribuie:
Sursa photo: facebook/Radu Cristescu

Un maghiar, Avocat al Poporului Român. Radu Cristescu: Un singur cuvânt, TRĂDARE! Liderii coaliţiei de guvernare au stabilit să voteze noul Avocat al Poporului luni, 28 iunie, singurul candidat pentru această funcţie este de la UDMR, Fábián Gyula. Deputatul PSD, Radu Cristescu, se arată revoltat de această propunere. El menționează că Gyula are un trecut cu „pete antiromânești” și cataloghează alegerea acestuia ca fiind ,,TRĂDARE”.

Citește și: Comisia de la Veneţia critică revocarea Avocatului Poporului din funcţie şi cere explicaţii.

,,Atac la siguranța națională: coaliția groazei vrea un complice al extremiștilor unguri ca Avocat al Poporului

După ce au revocat-o pe Renate Weber din funcția de Avocat al Poporului, ca într-o adevărată dictatură specifică țărilor latino-americane sau chiar și mai rău, ca în Africa, coaliția groazei, formată din PNL-USR-UDMR și minorități, se grăbește să numească în funcție o slugă de încredere a cîrdășiei guvernamentale.

Motivele schimbării Renatei Weber au fost de-a dreptul abracadabrante și au constituit doar un pretext formal pentru schimbarea acesteia.Au vrut să scape de Renate Weber pentru că doar Avocatul Poporului poate ataca actele abuzive ale Guvernului, deci e nevoie de o unealta docilă, nu de un jurist onest.

Acum, când am vazut că UDMR-ului ii revine funcția de Avocat al Poporului, îmi vine in minte un singur cuvint, și anume TRĂDARE!
Și când văd pe cine vor să nominalizeze ungurii, prin organizația antiromânească numită UDMR, ma gândesc ce poate urma și, sincer, ma îngrozesc.

Citește și: Guvernul Câțu încearcă să privatizeze din nou sănătatea românilor, prin introducerea coplății. -Marcel Ciolacu.

Ungurul pe care vor sa-l pună Avocatul Poporului Român se numește Fabian Gyula și are un trecut cu pete antiromânești, fiind cercetat de CSM pentru asocierea cu o organizație extremistă maghiară. Deși era procuror al statului român, acest honved în robă neagră explica, de la tribuna extremiștilor unguri, ce lucru minunat și legal e autonomia teritorială. Mai cu seamă autonomia teritorială a Ardealului, desigur.

Dar alesul UDMR nu e doar un dubios cu pete antiromânești, ci și un profitor parșiv, fiind numit ca șef adjunct în procuratură cu puțin timp înainte de a ieși la pensie, la doar 50 de ani, ca să poată primi astfel mai mulți bani în plus, peste pensia grasă pe care ar fi încasat-o oricum.

Un asemenea îmbuibat lacom, complice al extremiștilor antiromâni, vrea să planteze UDMR ca Avocat al Poporului, cu mâna vânzatorilor din PNL și USR. Mai rămâne doar ca amiralul Horthy, complicele lui Hitler, să aibă statuie în Piața Victoriei, chiar în fața sediului Guvernului României, ca să știm măcar o treabă!
Deșteaptă-te, române!” a scris Radu Cristescu pe pagina sa de facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *