Politică

Coarnă, primit in AUR dacă PSD il dă afară din partid după ce a votat moțiunea ministrului Energiei.

Distribuie:
Sursa photo: facebook.

George Simion, mesaj pentru Dumitru Coarnă: ‘Dacă va fi dat afară din PSD, îl așteptăm în AUR!’, informează bugetul.ro

Citește și: Piperea: Statul e la fundul sacului. Economia este distrusă de plandemia lui Werner, Șică, Vasilică și Raed

Liderul AUR, George Simion, a afirmat, miercuri, după ce Dumitru Coarnă a votat pentru demiterea lui Virgil Popescu, ministrul Energiei, că îl așteaptă în AUR, dacă deputatul va fi dat afară din PSD.

Într-o intervenție telefonică la Realitatea Plus, George Simion și-a manifestat aprecierea față de verticalitatea lui Dumitru Coarnă.

Citește și: Cu cățel, cu purcel, românii sunt așteptați la protest. Simion: ,,care aveţi oi veniţi cu oi, care aveţi vaci veniţi cu vaci”

Dacă va fi dat afară din PSD, îl așteptăm în AUR”, i-a transmis Simion lui Coarnă, acesta din urmă fiind prezent în studioul Realitatea.

Dumitru Coarnă: „Nu pot să accept ca un ministru de factura lui Virgil Popescu, care a dus România în criză, să primească votul nostru”

„La moţiune am votat pentru. Nu pot să accept ca un ministru de factura lui Virgil Popescu, care a scăzut în mod deliberat producţia la gaze, energie, hidrocarburi, care a dus România în criză, să primească votul nostru, votul meu de încredere, pentru că acest ministru a demonstrat clar că este principalul autor al crizei energetice pe care o traversăm”, a afirmat Coarnă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *