Sănătate

Profesorul Beuran a învins DNA. Codrin Stefănescu in 2020: Este executat fārā milā si absolut fārā nicio logicā

Distribuie:
Sursa photo: facebook.

Tribunalul Giurgiu a dispus joi achitarea medicului Mircea Beuran, într-un dosar în care a fost trimis în judecată de DNA sub acuzaţia că a primit de la un alt medic bani şi bunuri în valoare de peste 10.000 de euro, în schimbul numirii într-un post de asistent universitar la UMF „Carol Davila”, informeaza flux24.ro

Potrivit deciziei instanţei, Mircea Beuran a fost achitat în baza art.16 lit.a din Codul de procedură penală, care prevede că „fapta nu există”. De asemenea, instanţa a dispus ridicarea sechestrului asupra sumei de 10.000 de euro.

Citeste si: Guvernul Ungariei introduce plafonarea prețurilor la ouă și cartofi, alimentele de baza, deja plafonate!

Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel. Mircea Beuran a fost trimis în judecată de DNA în aprilie 2020, dosarul fiind înregistrat la Tribunalul Bucureşti

Ce spunea Codrin Stefanescu in 2020 in momentul trimiterii in judecata a medicului Mircea Beuran:

,,Doctorul Mircea Beuran este o somitate. Un reper pentru multe generatii de medici talentati. A fost si va rāmâne,in mod cert, cu sufletul alāturi de PSD. Acesta e unul dintre motivele pentru care l-au executat! Fārā milā si absolut fārā nicio logicā. Pe unul dintre cei mai mari chirurgi pe care ii are România!

Cei operati si salvati de el pot umple cu usurintā un stadion. Sau Piata Victoriei. Doar cei salvati, fārā rude sau familii! Dar asta nu conteazā pentru politrucii din PNL! Pentru cā noul regim pnl-ist devine tot maai ticālos pe zi ce trece. Si vor sā ne arate asta cât se poate de clar!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *