Sănătate

Dr. Adrian Streinu-Cercel: Vaccinații și nevaccinații se pot infecta la fel de ușor. Generăm discriminare prin această lege.

Distribuie:
Sursa photo: facebook.

Dr. Adrian Streinu-Cercel a intervenit în plenul Senatului și a desfințat proiectul de lege care prevedea obligativitatea prezentării certificatului verde pentru angajați.

„Noi avem un procent de circa 60% din populaţie care s-a infectat cu SARS-CoV-2, au făcut o infecţie asimptomatică, nu figurează nicăieri şi nici nu se pot înregistra pe platformă, prin determinarea anticorpilor din deget.

Citește și: Preşedintele Consiliului Discriminării din România: Certificatul verde e nelegal prin hotărâre de Guvern.

Este un test extrem de simplu, care poate fi făcut de medicul de familie şi medicul ar fi putut să aibă posibilitatea să urce aceste persoane pe platformă, pentru a beneficia de certificat verde.

Sunt de acord că trebuie luate anumite măsuri. Dar în ceea ce privește acest proiect de lege, 454/2001, este greșit din punct de vedere conceptual, științific. Atât persoanele vaccine, cât și cele nevaccinate se pot infecta la fel de ușor cu Sars-CoV-2.

Noi suntem cei care generăm discriminare prin vaccinare. Şi aşa au fost nevaccinişti care au creat probleme. Păcat că nu ne gândim la oameni şi nu ne gândim la rezolvarea acestei probleme.

Citește și: Medicul Vasile Astărăstoae: Niciun vaccin sau antibiotic nu ne va salva. Suntem, în general, subechipați din punct de vedere psihologic…

În vara aceasta nu s-a făcut niciun demers pentru a pregăti spitalele şi nicio achiziţie de medicamente pentru pacienţi. Să nu ne mirăm că se întâmplă acest lucru. PSD va vota împotriva proiectului.” a spus doctorul Cercel în plenul Senatului.

3 comentarii la „Dr. Adrian Streinu-Cercel: Vaccinații și nevaccinații se pot infecta la fel de ușor. Generăm discriminare prin această lege.

 • Asa s-ar zice… dar… sponsorizat masiv asa cum stim noi de catre cine, ma tem ca e doar capital electoral!
  Ii multumim, totusi, pentru luarea de pozitie!

  Răspunde
 • Americanii nu sustin certificatul verde. CDC a spus clar ca nu e sustinut stiintific si este descriminator. Informeaza-te inainte de a face afirmatii.

  Răspunde
 • Domnul doctor Streinu Cercel, ca și domnul doctor Rafila, au numai comentarii politice, fără nici o legătură cu pregătirea de specialitate a dumnealor!
  (adică ii doare la basca dacă romanii vor muri ori nu!)
  Cei care îl lauda pe domnul doctor Streinu Cercel în aceasta pagina, sunt departe de a pricepe ce se întâmplă, adică exista deja certitudinea ca de acum încolo niciodată oamenii nu vor mai călătorii cu mijloacele de transport în comun fata sa poarte masca, de pilda; dar nu numai atât, vor apărea cât de curând și alte virusuri la fel de nenorocite!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *