Dr. Adrian Streinu-Cercel: Vaccinații și nevaccinații se pot infecta la fel de ușor. Generăm discriminare prin această lege.

Distribuie:
Sursa photo: facebook.

Dr. Adrian Streinu-Cercel a intervenit în plenul Senatului și a desfințat proiectul de lege care prevedea obligativitatea prezentării certificatului verde pentru angajați.

„Noi avem un procent de circa 60% din populaţie care s-a infectat cu SARS-CoV-2, au făcut o infecţie asimptomatică, nu figurează nicăieri şi nici nu se pot înregistra pe platformă, prin determinarea anticorpilor din deget.

Citește și: Preşedintele Consiliului Discriminării din România: Certificatul verde e nelegal prin hotărâre de Guvern.

Este un test extrem de simplu, care poate fi făcut de medicul de familie şi medicul ar fi putut să aibă posibilitatea să urce aceste persoane pe platformă, pentru a beneficia de certificat verde.

Sunt de acord că trebuie luate anumite măsuri. Dar în ceea ce privește acest proiect de lege, 454/2001, este greșit din punct de vedere conceptual, științific. Atât persoanele vaccine, cât și cele nevaccinate se pot infecta la fel de ușor cu Sars-CoV-2.

Noi suntem cei care generăm discriminare prin vaccinare. Şi aşa au fost nevaccinişti care au creat probleme. Păcat că nu ne gândim la oameni şi nu ne gândim la rezolvarea acestei probleme.

Citește și: Medicul Vasile Astărăstoae: Niciun vaccin sau antibiotic nu ne va salva. Suntem, în general, subechipați din punct de vedere psihologic…

În vara aceasta nu s-a făcut niciun demers pentru a pregăti spitalele şi nicio achiziţie de medicamente pentru pacienţi. Să nu ne mirăm că se întâmplă acest lucru. PSD va vota împotriva proiectului.” a spus doctorul Cercel în plenul Senatului.

7 comentarii la „Dr. Adrian Streinu-Cercel: Vaccinații și nevaccinații se pot infecta la fel de ușor. Generăm discriminare prin această lege.

 • octombrie 30, 2021 la 1:07 pm
  Permalink

  Nu stiu ce sa mai cred, Dnul dr Strainu vad ca si-a mai reveni a inceput sa vada mai clar problema cu aceasta ocazie vreau sa il felicit. Sa o tina tot asa

  Răspunde
  • octombrie 31, 2021 la 10:34 am
   Permalink

   An sfârșit Domnu Străinu C a văzut adevaru Dumnezeu ia luminat mintea ss o țină tot așa pentru ca va Răspunde in fata lui Dumnezeu pentru toate sufletele astea nevinovate😔

   Răspunde
   • octombrie 31, 2021 la 2:10 pm
    Permalink

    Progesori dr Adrian Streinu Cercel
    Cum ați ajuns profesori băi ” deștepților”
    Adica tu care ai terminat faculatea in 1982 ai ajuns mare în invatamant in 7 ani de comunism cu ajutorul …știi tu cum
    Si acum ești impotriva certificatului verde cand toți oamenii de știință occidintali si americani au ajuns la concuzia ca certificatul verde este necesar pentru a opri pandemia .
    De ce nu spui faptul ca exista doua feluri de imunitate
    IMUNITATEA NESPECIFICA obtinuta din leucocitele AGRANOCITELOR (neutrofile, eozinofilie ,bazofile ) este mai SLABA
    decat IMUNITATEA SPECIFICA care este foarte
    SOLIDA si te scapă moarte chiar dacă poți sa te infectezi cu virusul covid

    Răspunde
    • octombrie 31, 2021 la 9:01 pm
     Permalink

     Domnule specialist ,mai citeste inainte sa te pronunti ….nu am auzit inca niciodata de tipul de celule AGRANOCITELOR….este premiera mondiala domnule specialist …exista insa GRANULOCITE (leucocite care se numesc asa pt ca contin granulatii cu afinitati tinctoriale pt colorantii neutri acizi sau bazici …de unde denumirea neutrofile ,eozinofile si bazofile) celulele responsabile cu imnitatea sunt MONOCITELE (macrofage si prezentatoare de antigen) GRANULOCOTELE NEUTROFILE (microfage) ,LIMFOCITELE T4-HELPER ;T8 CITOTOXICE ;T8 SUPRESOARE ;LIMFOCITELE B -PLASMOCITELE
     (producatoare de anticorpi) celulele NATURAL-KILER…..si mai sunt….despre imunitate si imunizare ce sa vorbim?…..pierdere de timp…..Recomandare….vorba marelui LENIN…INVATATI,INVATATI,INVATATI !!!!!!!!!!!!!!!!

     Răspunde
    • noiembrie 1, 2021 la 12:22 pm
     Permalink

     Tipule, nu certificatele rezolva problema. Esti neinformat, ca sa zic asa si nu altfel. Medicatia rezolva problema. In ceea ce priveste certificatele verzi, ele au fost facute DOAR pt. calatoriile intracomunitare si pt. transportatorii intracomunitari, de marfuri. Asa ca daca nu sti ceva, nu mai vorbi ca te faci de (kko) râs. 😉…🤫

     Răspunde
 • octombrie 31, 2021 la 2:30 pm
  Permalink

  Domnul Streinu sa vina cu solutii si nu comentarii. Este specialist în domeniu!!!

  Răspunde
 • noiembrie 15, 2021 la 3:27 am
  Permalink

  Pana la urma s a sucit votează și el certificatul verde împreună cu Rafila, este și sunt niște oameni fără personalitate sa le fie rușine!!!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *