Politică

Cristache: Peste 7500 de firme austrice fac afaceri cu “interlopii” romani. Nu ne vrea in Schengen.

Distribuie:
Sursa photo: facebook.

Austria, țară cu mari interese economice în România, este unul dintre oponenții extinderii Schengen, așa cum a declarat ministrul de Interne Gerhard Karner (ÖVP) cotidianului vienez KURIER. „Nu este timpul să votăm acum o prelungire dacă sistemul de frontieră externă nu funcționează”, relatează Ziarul Românesc din Austria.

Citeste si: Seful ANAF șterge pe jos cu angajații la stat: Să fie plătiți după performanță, nu unitar!

Jurnalistul Ionut Cristache:

,,Austria numai ce a anuntat ca nu ne vrea in Schengen pentru ca am esuat in apararea frontierelor! Eu ii dau dreptate! De fapt am esuat nu doar pe frontiere ci si in ceea ce priveste apararea padurilor, petrolului si bancilor!

Citeste si: Profesorul Beuran a învins DNA. Codrin Stefănescu in 2020: Este executat fārā milā si absolut fārā nicio logicā

Peste 7500 de firme austrice fac afaceri cu “interlopii” romani, Austria e al doilea cel mai mare investitor strain in Romania corupta si nesigura si probabil tara din UE in care face cele mai mari profituri! Bravo ei! In fond nu e vina Austriei! Asta e rezultatul politicilor celor pe care i-ati votat!”, a scris acesta pe pagina personala de facebook.

Autoritatile de la Bruxelles au cerut statelor UE să permită acestor trei state membre „participarea deplină” la spațiul Schengen. Votul ar trebui să aibă loc la Bruxelles pe 8 decembrie și este necesară unanimitatea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *