Politică

Voiculeț: Companiile olandeze pe profit in România: ING +210 mil.€, Mega +32,2 mil.€, Schengen? NU

Distribuie:
Sursa photo: facebook.

Artistul Nicolae Voiculet critică dur votul Parlamentului Olandez, cat si conducatorii Romaniei: ,,ING Bank România a obţinut în 2021 un profit net de 210 milioane €, în creştere cu 109% faţă de câştigul din 2020. Mega-Image în 2020 a făcut în România un profit de 32,3 milioane de euro. Azi parlamentul Olandez a dat aviz negativ pentru intrarea României în Schengen.

Trădătorii și incompetenții care conduc acum România au sabotat Constituția României pe motiv că e necesar pentru ca Romania să intre în Schengen și să se ridice MCV-ul.

Citeste si: Zamfir: Trebuie oprită urgent inchiderea grupurilor energetice pe carbune Turceni si Rovinari!

Acum câteva zile partidele parlamentare au votat ca în justiția din Romania deciziile Curții Constituționale si ale Înaltei Curți, să nu mai fie obligatorii. Adică în Romania să nu mai existe supremația Constituției, judecatorii fiind liberi să încalce Constituția și legile după cum li se ordonă politic.

Partidele au justificat acest act de tradare națională pe motiv că vom fi primiți în Schengen. Dar intrarea României în spațiul Schengen era un drept de care nu ne-am bucurat în ultimii 11 ani tocmai din cauza celor care nu au avut interes să negocieze drepturile națiunii pe care o zic că o reprezintă.

Citeste si: Terheș in Parlamentul European: Ursula trebuie să demisioneze imediat și necondiționat

De la lovitura de stat până în prezent, toate guvernele României au găsit scuze oferind mult mai mult străinilor pentru ceea ce ni se cuvine de drept.

Cei care conduc azi țara se fac vinovați de subminarea Constituției și a întregii Românii ca stat suveran, motiv pentru care ei nu mai au niciun drept să ne reprezinte Statul Român!”, scrie acesta pe pagina personală de facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *