Politică

Giorgia Meloni: Să restituim naţiunii demnitatea şi mândria! Italienii ne-au încredinţat o responsabilitate importantă

Distribuie:
Sursa photo: facebook.

Giorgia Meloni este cel mai probabil viitorul premier din Italia după ce a câștigat alegerile interne. Aceasta a ținut un discurs de zile mari în care a explicat că națiunea își va recâștiga demnitatea și mândria. Meloni a explicat că prin acest vot, italienii le-au dat o responsabilitate enormă și nu îi va dezamăgi, informeaza bzi.ro:

Citeste si: Liderul USR, Cătălin Drulă, dă de pământ cu Klaus Iohannis: Patronul mafiei. România este educată să fure.

„Italienii ne-au încredinţat o responsabilitate importantă. Acum va fi sarcina noastră să nu îi dezamăgim şi să facem tot ce putem pentru a restitui Naţiunii demnitatea şi mândria. Astăzi am făcut istorie”, a scris Meloni marţi pe Twitter.

Aceasta a mai explicat că în Italia a existat o ”noapte a mândriei” și că totul se va schimba în Italia. Meloni a fost felicitată de liderii tuturor partidelor de dreapta din Europa cum ar fi Marine Le Pen, liderii formațiunii Alternativa pentru Germania, dar și de premierul polonez, Mateusz Morawiecki.

Citeste si: Cristoiu: Daca vreți un candidat al unei forțe suveraniste și conservatoare în România, el este. -Andrei Marga-

Giorgia Meloni a câștigat fără drept de apel alegerile din Italia, iar acest lucru îi asigură o linie rapidă spre funcția de premier al țării. Conform datelor existente, alianța din care face parte Liga, Forza Italia (condusă de Silvio Berlusconi) și Fratelli d’Italia are o majoritate covârșitoare atât în Camera Deputaților cât și în Senat. La Senat aceștia au 112 mandate dintr-un număr total de 200, iar la Camera Deputaților dețin 235 de locuri din cele 400.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *