Politică

Cristoiu: Daca vreți un candidat al unei forțe suveraniste și conservatoare în România, el este. -Andrei Marga-

Distribuie:
Sursa photo: facebook.

Jurnalistul Ion Cristoiu arunca bomba în cazul scandalului politic iscat de declarațiile fostului ministru de Externe Andrei Marga, care a declarat că Ucraina trebuie să cedeze teritorii Rusiei, României și Poloniei.

Cristoiu spune că e posibil ca Marga să fie candidat la alegerile prezidențiale din 2024: ,,Daca vreți un candidat al unei forțe suveraniste și conservatoare în România, el este. 

Citeste si: Salvini îi cere Ursulei să demisioneze: Respectați votul, liber, democratic și suveran al poporului italian!

„Mai există o explicație. Cineva, o forță, creează un culoar pentru Andrei Marga. (…) Sau a simțit pericolul sau avem acum un candidat la președinție din partea suveraniștilor. Răspunsul lui este zdrobitor pentru imaginea publică. E un tip care dă citate. Eu nu dau citate. Deci dacă vreți un candidat sau stegarul unei forțe suveraniste și conservatoare în România, el este.

Pe fondul unei căderi uriașe a lui Simion. Puteau să-l mai țină. Direcția lui cu care a venit el, trebuia să aibă în jurul lui cei mai mari intelectuali români. Cum e Marga. Ca Marga sunt foarte mulți care gândesc, sunt cercetători, istorici. Pe cine are el în jur? Spuneți-mi și mie un intelectual.

(…) Eu spun că dacă e vorba să găsești la ora actuală o personalitate care să susțină forțele ale demnității în România, ale suveranismului și care vine și din Occident, este el.

Citeste si: Piperea: ,,Ursula von der Leyen ar putea să răspundă penal pentru achizițiile ilegale de vakseenuri. 

A făcut doctoratul în Germania. Nu e un om căruia să-i zici, cine ești tu, George Simion de la galerie? Și are ceva care prinde la poporul român. Referirea culturală. Și uitați-vă la el, n-a dat înapoi”, a spus Ion Cristoiu la podcastul jurnalistului Ionuț Cristache.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *