Politică

Maria Grapini da de pământ cu Ursula von der Leyen: Nu poti sa nu respecti votul cetatenilor dintr-o tara!

Distribuie:
Sursa photo: facebook.

Europarlamentarul roman Maria Grapini a criticat-o pe Ursula von der Leyen pentru că a transmis că va tăia fondurile europene pentru Italia dacă alegerilor vor fi câștigate de dreapta extremă.

,,Rezultatul votului din Italia a fost influientat de presedinta Comisiei europene, din punctul meu de vedere! In perioada votului si-a permis ( presedinta CE) sa anunte public ca, daca va castiga dreapta extrema, Italiei i se vor taia fondurile europene.

Citeste si: Salvini îi cere Ursulei să demisioneze: Respectați votul, liber, democratic și suveran al poporului italian!

Dupa ce cu doua saptamani in urma aceasta doamna care nu a inteles care si cat ii sunt atributiile,trimitea cetatenii cu facturile care nu le pot plati la Putin, de parca cetatenii cu cele mai mici venituri ar fi mentinut dependenta gazelor de Rusia,iata ca recidiveaza si face declaratii auritoare!

In primul ca ea nu poate “taia” fonduri sau da fonduri din bugetul UE ci poate doar propune. In al doilea rand nu poti sa pretinzi si sa conditionezi alocarea fondurilor europene de functionarea statului de drept si tu sa nu respecti votul cetatenilor dintr-o tara

Citeste si: Virgil Guran, după ce Senatul a votat majorarea salariilor demnitarilor: ,,Trebuie să fim bogați și cinstiți”

Si in al treilea rand nu te pronunti( ameninti) in perioada votului! Sper sa se bucure doamna Ursula Von der Leyn de prima motiune de cenzura a unui presedinte al CE din istoria UE”, a scris aceasta pe pagina personala de facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *