Politică

Virgil Guran, după ce Senatul a votat majorarea salariilor demnitarilor: ,,Trebuie să fim bogați și cinstiți”

Distribuie:
Sursa photo: facebook.

Senatorul liberal Virgil Guran, a spus, în legătură cu majorarea salariilor parlamentarilor și a primarilor, că, spre deosebire de Ion Iliescu, care a spus în 1990 „să fim săraci şi cinstiţi”, în România, trebuie să învăţăm altceva, „să devenim bogaţi şi cinstiţi, pentru că ţara o va duce mai bine„.

Citeste si: Bulai il ataca pe Marga: Este bolnav sau este agent activ al Rusiei în România. Discursul lui este putinist…

”În 90 l-am auzit pe Ion Iliescu cum spunea să fim săraci și cinstiți. Eu cred că trebuie să începem să învățăm să fim bogați și cinstiți și țara o va duce mai bine. Pentru mine nu mă avantajează o creștere de salariu că Dumnezeu m-a ajutat și am firma mea de 32 de ani și de acolo trăiesc, nu din ce se întâmplă la Parlament.

Cred eu că trebuie să terminăm cu această gândire să nu se crească salariile la primari. Eu cred că trebuie să creștem cerințele pentru performanță și asta e foarte important”, a explicat ipocritul Virgil Guran, președintele Comisiei de Muncă din Senat, la finalul ședinței de plen.

Citeste si: Românii mor de foame, Parlamentarii își măresc salariile în plină criză. Indemnizatii marite pentru demnitari si alesi locali.

Senatul a adoptat, miercuri, majorarea indemnizațiilor demnitarilor și creșterea sporurilor cu 25% pentru funcționarii publici implicați în procesul legislativ. Este vorba de indemnizațiile președintelui, miniștrilor, parlamentarilor, primarilor, președinților de consilii județene și locale precum și ale funcționarilor publici care îi deservesc pe aceștia.

Virgil Guran, PNL, Romania, Parlament.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *