Politică

Piperea: ,,Ursula von der Leyen ar putea să răspundă penal pentru achizițiile ilegale de vakseenuri. Escaladarea războiului nu poate acoperi la nesfârșit răspunderea penală”

Distribuie:
Sursa photo: Facebook.

Avocatul Gheorghe Piperea nu a uitat de ceea ce s-a intamplat in pandemie si ataca: ,,Escaladarea războiului nu poate acoperi la nesfârșit răspunderea penală a planificatorilor și a executanților plandemiei.”

,,Știre: Ursula von der Leyen ar putea să răspundă penal pentru achizițiile ilegale de vakseenuri, în urmarea raportului devastatator al Curții Europene de Conturi de săptămâna trecută. O euro-deputată din Franța, Virginie Joron, spune că analizează ideea unei plângeri penale contra președintei CE.

Citeste si: Românii mor de foame, Parlamentarii își măresc salariile în plină criză. Indemnizatii marite pentru demnitari si alesi locali.

Dar nu e neapărat nevoie să așteptăm să se hotărască mme euro-deputat. Orice cetățean european poate face o asemenea plângere penală.

Acum e momentul ca românii să formuleze zeci de mii de plângeri penale la parchetul european al dnei Kovesi, iar dna Kovesi are șansa să își confirme, în sfârșit, falsul renume.
PS Escaladarea războiului nu poate acoperi la nesfârșit răspunderea penală a planificatorilor și a executanților plandemiei.”

Citeste si: Virgil Guran, după ce Senatul a votat majorarea salariilor demnitarilor: ,,Trebuie să fim bogați și cinstiți”

,,Să recapitulăm un pic

2020 – stați în casă, spălați-vă des pe mâini, distanțați-vă social, faceți sex numai cu minim 2 botnițe și, de preferință, prin uși prevăzute cu “glory hole”

2021 – lucrați/învățați de acasă, înțepați-vă (inutil, dar whatever), anulați Crăciunul, Paștele și rugăciunea în biserică (nu și aloenul sau valantain dei

2022 – spălați-vă rar sau deloc, iar dacă e musai, faceți dușuri scurte, scoțiene, câte 3-4 odată, cu apa de la toaletă sau de la chiuveta unde ați spălat greierii și lăcustele pentru cină; terminați naiba cu sexul hetero, că sunteți prea mulți “mâncători inutili”, se arata intr-o alta postare a avocatului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *