Politică

Liderul USR, Cătălin Drulă, dă de pământ cu Klaus Iohannis: Patronul mafiei. România este educată să fure.

Distribuie:
Sursa photo: facebook.

Liderul USR, Catalin Drula, da de pamant cu Klaus Iohannis catalogandu-l: Patronul mafiei. România este educată să fure.

Citeste si: Cristoiu: Daca vreți un candidat al unei forțe suveraniste și conservatoare în România, el este. -Andrei Marga-

„E un lucru foarte trist. Faptul că ajungem în statul român ca atât premierul cât și ministrul Educației să fie niște plagiatori ordinari, este extrem de grav. Îmi asum aceste cuvinte. Mi-am petrecut o parte din carieră în cercetare. Știu câtă muncă este într-o teză de doctorat, într-o teză de masterat făcută pe bune.

Nu mai suntem în anii ’90 când fiecare senator trebuia să-și afișeze un doctorat ca să-și mascheze prostia. Suntem în 2022 și faptul că plagiatele în România sunt blocate a fi investigate este extrem de grav pentru democrație. Plagiatul este furt. Este furt și este corupție”, a declarat Drulă, informeaza ziare.com.

Liderul USR ataca si planul Romania Educata al presedintelui:

Citeste si: Maria Grapini da de pământ cu Ursula von der Leyen: Nu poti sa nu respecti votul cetatenilor dintr-o tara!

„Îl vedem pe președintele României, patronul mafiei, că participă la aniversări de 20 de ani la activitatea anticorupție și face declarații dar pe de altă parte România este educată să fure. Iar Sorin Cîmpeanu este un om care face școala de rușine”, a conchis Drulă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *