Social

După ce și-a pus ambasadele în cap, seful ANPC a fost demis de premierul Florin Câțu.

Distribuie:
Sursa photo: ANPC/Ambasada Franței/facebook.

După ce și-a pus ambasadele în cap, seful Autoritatii Naționale pentru Protecția Consumatorului a fost demis de premierul Florin Câțu. Acesta a amendat și închis mai multe magazine ale unor multinaționale ce prezentau nereguli grave!

Citește și: Drama unui avocat: Și-a pierdut mama, tatăl, bunica și mătușa într-un interval de doar o lună. Toți patru erau dublu vaccinați cu Pfizer.

  • Istoric:
  • 01.11.2021 – ANPC a verificat și a propus închiderea pentru mai multe supermarketuri aparținând unor multinaționale, precum Auchan sau Cora.
  • 04.11.2021: – Vicepreședintele ANPC a fost chemat la o întâlnire cu ambasadorul Franței la București după ce ANPC a închis mai multe supermarketuri, precum Auchan, care aparține unui grup din Franța.
  • 15.11.2021- 22 de site-uri şi magazine cu vânzare directă au fost amendate de ANPC pentru ,,reducerile de Black Friday” de către ANPC- sumă amenzi: 359.000 lei
  • 18.11.2021: – Seful ANPC este demis de Florin Câțu!

Citește și: Certificatul verde lasă comercianții fără clienți – Nu mai avem bani de salarii – Te dai de ceasul morții

„Astăzi, am aflat că mandatul meu de președinte al ANPC s-a încheiat.

Problemele sunt mereu după ușa biroului, iar oamenii de astăzi și de mâine trebuie să înțeleagă că din birou nu se observă lucrurile foarte clar, ci de pe teren, acolo unde trebuie să se alinieze normalității și cerințelor oamenilor.

Astăzi se încheie misiunea mea din fruntea ANPC, însă drumul meu către a construi un viitor mai bun continuă! Pe timpul mandatului am desfășurat un adevărat maraton al campaniilor de informare, educare și prevenție, dar și foarte multe controale, pentru a ne asigura că drepturile consumatorilor sunt respectate.

Protecția consumatorilor nu se negociază, sens în care doar acțiunile, însoțite de rezultate, contează!” scrie seful demis Claudiu Dolot.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *