Social

Andrei Caramitru dă de pământ cu foștii colegi din USR: ,,sunt de fapt proștii satului, bâtă, capete seci.”

Distribuie:
Sursa photo: facebook.

Andrei Caramitru, fost membru USR, dă de pământ cu foștii colegi pentru că au cerut demisia Guvernului Ciucă după acuzațiile de plagiat în contextul unui război între Rusia și Ucraina: ,,..nu ma mai mir deloc că bula intelectuala, zona usr-ista, hipsterașii, s-au prăbușit deja in irelevanță …,,sunt de fapt proștii satului, bâtă, capete seci.”

,,Mai repet o dată – ca sa fie clar cât de tampiti sunteți mulți aici pe Facebook:

Biden anunța noaptea asta ca e sigur ca începe războiul in Ucraina Uk, Canada si SUA trimit arme si muniție cu avioane transportatoare acum in Kiev

Putin da ultimatumuri care includ România, nu îl interesează doar Ucraina dacă nu ati urmărit măcar așa minimal știrile – ca sa consolideze apărarea pe frontul de est al NATO, Biden si Macron anunța mutarea de trupe permanente ale SUA si Franța in România.

Citește și: Ministrul Finanțelor din Israel vrea încetarea utilizării certificatului verde: Nu există nicio logică medicală.

Intelectualitatea de la Bucuresti nu e interesată de asemenea detalii. Are altă grijă. Cere obsesiv sa cada ACUM guvernul, tot guvernul, sa nu mai poată lua nimeni nici o decizie așa vreo 2 luni pana trece alt guvern prin parlament. Timing perfect, bravo, Putin vă multumeste – cretinilor. Si acesti intelectuali idioți – vor neaparat ca primul ministru militar (si da – plagiator) sa fie înlocuit cu Ciolacu, ca asta e singura alternativa. Si dacă reușim asta gata ne-am răcorit si am înfrânt. Ura !!!!

Citește și: Macron și Biden anunță că Franța și SUA sunt pregătite să trimită trupe pe teritoriul României dacă Rusia atacă Ucraina.

Eu nu ma mai mir deloc că bula intelectuala, zona usr-ista, hipsterașii, s-au prăbușit deja in irelevanță. E normal pentru ca sunt de fapt proștii satului, bâtă, capete seci.”, scrie Andrei Caramitru pe pagina personală de facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *