Social

Adriana Stoicescu: Nu cred că exista pe planeta asta o nație atat de slugarnică cum suntem noi.

Distribuie:
Sursa photo: facebook

Judecătoarea Adriana Stoicescu, mesaj după ce Franța și SUA au anunțat că vor trimite trupe sub steagul NATO în România: ,,Romanica asteapta venirea francezilor si americanilor”

,,Cu ochii umeziti de emotie, precum fecioara ce isi asteapta mirele, Romanica asteapta venirea francezilor si americanilor. Suntem pregatiti sa ii intampinam cu fete botoxate si darnice. Jucatorii de alba neagra vor iesi din nou la lupta, sa le ia cativa euroi si dolarei fratilor care ne apara. Rapsozii se vor grabi sa le cante de bun venit, cu paine si sare.

Statul va sari cu tot felul de facilitati, gen cauze de nepedepsire pentru soldatii straini daca mai calca, din greseala evident, un prapadit de roman. Nu cred ca exista pe planeta asta o natie atat de slugarnica cum suntem noi. Pare ca suntem o barcuta gaurita, lasata in voia vantului si valurilor, fara tel si fara busola.

Cum am putea fi altfel daca ne-am distrus orice urma de intelectualitate si decenta? Cum am putea sa fim altceva decat slugile perfecte si suspuse cand promovam numai incompetenti, hoti si impostori ce isi urasc cu strasnicie tara si neamul?

Cand adevaratul proiect de tara se cheama “Sus minciuna”…. Am excelat la uciderea elitei si am dat lumii “mari exemple” Gherla, Sighet, Pitesti. Invata cineva despre ele? Nu. Avem nevoie de Esca in cartile de istorie.

Am excelat la distrugerea unei economii, cladite pe sangele bunicilor si parintilor. Invata cineva despre asta? Nu. Dar avem un milion de vizualizari ale povestilor de alcov ale intelectualei si marii femei de afaceri Prodan. Vin americanii sa ne apere. O, ce veste minunata….

Vom iesi la lupta si noi. Vom asigura linistea sufleteasca a bravilor aparatori, cu fetite dulci din Bucuresti. Vom curata dormitoarele si vom lustrui bocancii. Vom face mamaliga si vom turna vinul in pahare.

La sfarsit, vom incerca sa aparem, disperati, in poza de grup, strecurandu-ne penibil, cum facem de zeci de ani, sfarsind cu o scatoalca dupa cap si trimisi sa mai aducem tigari.

Nu ne intrebam nicio clipa ce vom face daca vor fi altii in poza de grup, iar noi sa fim, din nou, doar pierderi colaterale.

Nu cred, insa, ca ne vor lua prizonieri. Stiu din experienta inaintasilor ca nu se pot baza pe noi. Ii vom trada cu prima ocazie. Si le mai furam si vodka….” scrie aceasta pe pagina personala de facebook.

2 comentarii la „Adriana Stoicescu: Nu cred că exista pe planeta asta o nație atat de slugarnică cum suntem noi.

  • …”Nu cred ca exista pe planeta asta o natie atat de slugarnica cum suntem noi. Pare ca suntem o barcuta gaurita, lasata in voia vantului si valurilor, fara tel si fara busola.”
    Mulțumim, Stimată Doamnă Judecător! Din păcate, un mare adevăr! Pot afirma, că chiar așa este, prin propria experiență trăită, în câțiva ani lucrați afară, în prezența unor conaționali! Am cunoscut diverse naționalități, dar mai lipsiți de caracter și solidaritate, decât românii, n-am întâlnit!
    Majoritatea, gata să te devoreze, dacă prin efectul și calitate muncii prestate, erai apreciat de angajator, printr-o mărire de salariu, ori respectul pe care ți-l arăta, în discuțiile necesare procesului de montaj și control al produselor fabricate, într-o mașinărie funcțională, fabricării unui produs, vandabil!

    Răspunde
  • istoria,cărturarii ne au lăsat destule pilde,care confirmă cele spuse de Dna Stoicescu.Putem să completăm spre…infinit,exemple trăite din viața noastră,dar ca să nu fiu subiectiv,ar trebui să incep…să incepem fiecare cu noi inșine.E greu…mai ales că in acești ani,parcă e un blestem programat cu lașități,intrigi etc. de parcă de măine…sa sfirșit totul.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *