Politică

Mesaj din Ungaria: Tata e bărbat, mama e femeie. Îmi cunosc copilul mai bine decât orice ONG

Distribuie:
Sursa photo: Peter Szijjarto/facebook.

Ministrul maghiar de externe a transmis un mesaj răsunător la CNN în contextul tensiunilor pe legea care interzice LGBT-ul în scolile din Ungaria: ,,Tata e bărbat, mama e femeie. Îmi cunosc copilul mai bine decât orice ONG”

„Potrivit Constituției din Ungaria, orice fel de discriminare, inclusiv pe baza orientării sexuale, este interzisă. În Ungaria, nu trebuie să îi fie nimănui frică din cauza orientării sale sexuale. Nimeni nu poate fi discriminat pe această bază.”, a a spus aceasta în direct la CNN, infromează stiripesurse.

Citește și: Laszlo Kover: Legea ungară anti-pedofilie este una dintre cele mai importante din ultimii 12 ani.

,,Și, da, Constituția noastră spune că că o căsătorie poate fi încheiată între un bărbat și o femeie, așa cum prevăd constituțiile a multe state din Uniunea Europeană și din lume. Și, este adevărat, Constituția noastră spună că tatăl este bărbat iar mama, femeie. Așa definește familia Constituția noastră”, a mai adăugat ministrul.

Nu veți găsi nicio propoziție care să confunde aceste două aspecte. Pe de o parte, legea vorbește despre consecințele foarte grave ale pedofiliei iar pe de altă parte, despre protecția copiilor, în ceea ce privește educația orientării sexuale. Sunt două părți complet diferite și separate ale legii. Nimic nu este confuz”, a spus oficialul maghiar.

Citește și: Cehia, Polonia, Slovenia și Slovacia fac front comun în jurul lui Viktor Orban în confruntarea cu liderii Uniunii Europene.

Continuarea mesajului lui Peter Szijjarto:

„Sunt destul de sigur, ca tată, ca părinte, că îmi cunosc copilul mai bine decât orice ONG sau instituție. De aceea, este mult mai bine să mă ocup eu de educația copiilor mei în ceea ce privește orientarea sexuală, și nu un ONG despre care nu știu cine îl finanțează și ce obiective are.

Legea nu interzice educația referitoare la cultura sau orientarea sau dezvoltarea sexuală, adresată minorilor. Însă acest tip de educație trebuie realizată de personal autorizat și profesionist. Ce vrem să evităm este ca activiștii LGBTIQ să meargă în grădinițe și în școli și să încerce să promoveze acest tip de comportament sau de orientare în rândul copiilor noștri. Doar părinții pot juca acest rol, este opinia noastră foarte fermă și strictă în această chestiune, a mai adăugat ministrul.

5 comentarii la „Mesaj din Ungaria: Tata e bărbat, mama e femeie. Îmi cunosc copilul mai bine decât orice ONG

 • Serpilienii UE(bulangii corditi) vestea buna…in curand „Babilonul cel mare va cadea”
  Doamne ajuta

  Răspunde
 • Dumnezeu a lăsat o ordine clara în acest sens . Sa nu-mi spuneți ce doi bărbați sau doua femei pot procrea. Hai sa promovam ce este corect s-o normal.

  Răspunde
 • Ceea ce afirma ministrul ungar este normalitatea în care trebuie să raminem, și sa nu abandonam principiile sănătoase pe care bunul Dumnezeu le-a lăsat pe paginile Bibliei cartea sfinta! Mulțumim UNGARIA pentru exemplul și consecventa voastră.

  Răspunde
 • Toate țările din estul Europei , Ungaria , Polonia , Slovacia , Slovenia , Bulgaria , trebuie să facă front comun să lupte împotriva ipocriziei uniuni europene !!! Nu am nimic împotriva orientărilor sexuale , fiecare să fie liber să facă ce vrea cu curul lui însă ipocriții din uniunea europeană trebuie să știe că o familie este formata din bărbat și femeie cu toate implicațiile ei !!!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *