Polonia respinge educaţia LGBT în şcoli: Părinţii noştri nu au luptat 40 de ani împotriva comunismului pentru ca o nouă ideologie să apară

Distribuie:
Sursa photo: Andrzej Duda/facebook.

Preşedintele Poloniei, Andrzej Duda, a comparat “ideologia LGBT” cu doctrina comunistă, într-un discurs de campanie, în contextual în care drepturile LGBT au devenit un subiect intens dezbătut înaintea alegerilor prezidenţiale din 28 iunie, relatează Reuters, potrivit news.ro.

Citește și: Mesaj din Ungaria: Tata e bărbat, mama e femeie. Îmi cunosc copilul mai bine decât orice ONG

Duda este un aliat al Partidului naţionalist Dreptate şi Justiţie, care exclude promovarea acordării drepturilor comunităţii LGBT, considerând că această influenţă străină ar submina valorile tradiţionale a tării pe care o conduce.

În trecut, președintele Duda a prezentat câteva propuneri electorale legate de familie, inclusiv promisiunea de a nu le permite cuplurilor de acelaşi sex să se căsătorească sau să adopte copii, precum şi interzicerea predării în şcoli a subiectelor legate de LGBT.

Citește și: Curtea Supremă a Spaniei: Restricțiile anti-COVID au fost neconstituționale.

“Generaţia părinţilor mei a luptat 40 de ani pentru eliminarea ideologiei comuniste din şcoli, ca să nu fie învăţaţi copiii cu forţa. Pentru ca tinerii, copiii, soldaţii şi organizaţiile de tineret să nu poat fi îndoctrinaţi. Ei nu au luptat pentru ca o nouă ideologie, chiar mai distructivă, să apară”, a spus Andrzej Duda la un miting.

Candidaţii opoziţiei şi grupurile de susţinere a drepturilor LGBT au condamnat discursul lui Duda.

5 comentarii la „Polonia respinge educaţia LGBT în şcoli: Părinţii noştri nu au luptat 40 de ani împotriva comunismului pentru ca o nouă ideologie să apară

 • iulie 19, 2021 la 7:27 pm
  Permalink

  Nu exista educație
  PRO LGBT iar asocierea cu pedofilia e dezgustătoare.
  Măsura DEMOCRAȚIEI e
  Grija față de fiecare om.

  Răspunde
  • iulie 20, 2021 la 9:42 am
   Permalink

   Sofisme de doi lei. Democratia nu este grija fata de fiecare om indiferent ce imbecilitati face. Exista restrictii impuse de lege pentru diverse categorii de infractori sexuali.
   Educatia LGBT un scoala este FIX promovarea pedofiliei de catre pedofili.
   Cine invata minorii ca isi pot da acordul sa faca sex in anumite conditii, promoveaza pedofilia.
   Pedofilii promoveaza masiv educatia sexuala in scoala pentru a putea pretinde ca a fost cu acordul informat al victimei ca sa scape de pedepse si sa legalizeze astfel pedofilia.
   Cine vorbeste de copii LGBT inseamna ca ii indeamna sa faca sex LGBT deci corupere de minori.

   Răspunde
  • iulie 29, 2021 la 5:51 pm
   Permalink

   Grija fata de om inseamna sa nu le impui anomalii sexuale, comportamente deviante, homosexualitate pedofilie, celor normali corecti sanatosi , care creaza familii cu viitor. Nu e normal sa impui vaccinarea, cand s a dovedit ca acele substante sunt toxice coaguleaza sangele, se depun in organe, ceeaza cele mai grave boli datorita legaturii dintre trombocite si hematii ceea ce are efecte grave. Grija nu inseamna sa ti bati joc de majoritatea normala si corecta de ,,dragul, unor ciudati, care se imbraca in femeie devenind ceba scarbos pt oricine.
   Ideologiile neo marxiste de azi

   Răspunde
 • iulie 20, 2021 la 8:30 am
  Permalink

  Normal trebuie aparata libertatea care a castigato inaintasi nostri nu trebuie sa fim de acord cu toate prostiile

  Răspunde
 • iulie 20, 2021 la 2:02 pm
  Permalink

  poate bce oi spune nu se invcadreaz intema voastra , dar;navigam pe o nava sub pavilion grecesc..aveam echipaj in majoritate philipino..mai putin ofiterii..romani si gretzi.aveam un ospatar philipino..de 18 ani.,varsta .timpul de operare ..era f nscurt (max 24 ore n..iar comandantul sigur nu avea timp saa iasa ..la o bere..fiind in Pireu (portul Atenei) la sosirea navei ..cu repr autoritatii portuare discutam una alta ..asta ca sa putem terminaberea si ce mai etra pe acolo..la un moment dat un domn incearca o intrebare n…Captain but you allways stay on board ..apoi isi revine si ..continua..” aa, it s ok you have a philipino crew most of them young..desi nu eram homo..dar nici ingust la minte am inteles spusele mgrecoteoiului..ca doar dela ei a plecat AMORU GFRECESC..abia dupa plecare din ;port am inceput sa privesc ospataru philipino ..mai atent..lonjin,subtiren..etc..dar doar atat..am vrut sa spun ca „lumea evoluata ” i familiarizata cu avctu nsexual fie unde o fi ..numai sa fie..daca cineva se simten iritat ..sa n u ceteasca ..please

  Răspunde

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *