Social

Caramitru: ,,Atât Nicușor cât si Clotilda sunt sau nesimțiți sau incompetenți complet.”

Distribuie:
Sursa photo: facebook.

Andrei Caramitru a pornit un atac la adresa conducerii primăriei Generale și a primarului Sectorului 1, Clotild Armand: ,,Atât Nicusor cât si Clotilda sunt sau nesimtiti sau incompetenți complet.”

Niciodată traficul nu a fost mai rau in Bucuresti (cel putin pe traseele pe care le fac eu in centru). Niciodată. Ieri – 40 de minute doar de la Piața Dorobanti la Piața Victoriei (faci pe jos in maxim 15), așa doar ca sa îmi încep drumul. E totul complet fucked up . Orașul nu mai e funcțional.

Acuma. O spun sincer si direct. Eu stau in sector 1. Atât Nicusor cât si Clotilda sunt sau nesimtiti sau incompetenți complet.

Uite le explic ca poate se trezesc. Efectiv JUMĂTATE din bulevardele si străzile cheie sunt blocate de mașini parcate ilegal in 2 rânduri (de ex – tot Dorobanti-ul, străzile care intra in Piața victoriei). E NORMAL ca traficul se sufoca si se blochează complet. Chestie de nivel Gâgă. Sa îmi arătați un oraș oriunde in lume in care oamenii pot parca oriunde si in mijlocul bulevardului cu cost zero si fără reguli. Nici in Africa nu e așa.

Ce dracu faceți sa NU se mai întâmple asta? Cum dracu e posibil in Cluj, Brașov, Sibiu si aicea nu? Ce dracu faceți cu poliția locală, cu angajații primăriei? De ce nu impuneți niște reguli minimale măcar pe bulevarde si in centru ?????????

Ai de capul vostru de eșuați. De MAI nu mai zic nimic ca aia sunt totalmente praf si pulbere

PS: Ciucu de la s6, baluta si negoita va dau mega clasa. La nivelul asta vorbim ca sa fie clar unde sunteți. Nu e treaba politica e chestie de MINIMA implicare si competență. Minimă.”, scrie Andrei Caramitru pe pagina de facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *