Politică

Andrei Caramitru îl desființează pe Nicușor Dan: ,,Zero barat. Vreun proiect cât de mic, ceva?

Distribuie:
Sursa photo: Andrei Caramitru/facebook l Nicușor Dan/facebook.

Andrei Caramitru, fost consilier al lui Dan Barna, are un  mesaj pentru liderii USR și PNL din București, dar în special pentru primarul general, Nicușor Dan. Acesta îl desființează pe Nicușor Dan: ,,Zero barat. Deocamdată sunteți ridicoli, penibili.”

,,Am un mesaj către Nicușor Dan, Violeta Alexandru sefa PNL pe Bucuresti, sefii USR Bucuresti (Năsui și Voiculescu) și către guvern. Bai oameni buni. Aveți vreun plan pentru Bucuresti? Vreun proiect cât de mic, ceva? Măcar minimal. Orice fraților. Deocamdată sunteți ridicoli, penibili. Zero barat. In special Nicușor – mai e puțin și o sa fie mai detestat decât era Firea. Pe bună dreptate. Rezultatele sunt chiar sub Firea, care a fost o catastrofa. Acum catastrofa e mult mai mare. Bravo !

Citește și: Monica Macovei spune că CCR vrea să ne scoată din Uniunea Europeană. Cere demisia judecătorilor CCR.

Și lăsați-ma ca nu sunt bani, ca vai vai conturile sunt poprite. Aveți peste 2 miliarde de EUR buget pe an (peste Budapesta), pe care îl aruncati in subvenții și tâmpenii. Nu ați schimbat DELOC structura bugetului – zero. Sa nu se supere domne nimeni. Nu ați schimbat nici un om la PMB – zero. Nici măcar nu sunteți in stare sa eliberați naibii o banda pe câteva bulevarde – vai vai sa nu se supere oamenii care parchează acolo. Nici măcar nu sunteți in stare sa aplicați legea fațadelor sau sa impuneți ca oamenii sa plăteasca măcar biletul la autobuz. Bai nimic, nimic, varza sunteți.

Dacă habar nu aveți ce sa faceți – cereți sfaturi, duceți-va la ONG-uri și asociațiile firmelor sa va spună sa va scrie. Dacă nu faceți fata sau sunteți șantajați sau știu eu ce – mai bine va dați demisia înainte sa ajungeți sa fiți huiduiți pe strada de oameni.

Citește și:Primarul liberal acuzat că a violat o minoră a fost lăsat liber. ,,E grețos până la vomă.” Adriana Săftoiu

Ps: primarii de sectoare măcar mai fac cate ceva. Cei mai buni fiind Ciucu și Negoita (da știu, e rău ca e hot PSD, dar e singurul cartier care arata normal și ok, restul e o cloaca împuțită).”, a spus Andrei Caramitru pe pagina sa de facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *