Social

Curtea Supremă a SUA a blocat joi mandatul de vaccinare sau testare al președintelui Joe Biden

Distribuie:
Sursa photo: facebook.

Curtea Supremă a SUA a blocat joi mandatul de vaccinare sau testare al președintelui Joe Biden pentru marile întreprinderi – o politică pe care justițiatorii conservatori au considerat-o o impunere necorespunzătoare asupra vieții și sănătății multor americani – în timp ce aprobând o cerință federală separată de vaccinare pentru unitățile de asistență medicală, informează Reuters.

Citește și: Adriana Stoicescu: De ce o injecție trebuie să fie obligatorie? De ce în acest caz nu ai dreptul de a alege?

Avocatul Piperea a reacționat pe pagina personală de facebook: ,,Curtea Supremă a SUA a desființat ordinul executiv al lui Biden care, recent, obligase la injectarea cu serul minune orice salariat care lucra într-o întreprindere/instituție publică sau privată cu mai mult de 100 de angajați. Așadar, în SUA, nu mai există obligativitatea injectării drept condiție a dreptului la muncă.”

Biden și-a exprimat dezamăgirea față de decizia instanței cu majoritate conservatoare de a opri regula administrației sale care impune vaccinuri sau teste săptămânale pentru angajații din întreprinderile cu cel puțin 100 de angajați. 

Citește și: Ministrul Sănătății dă semnalul: ,,În acest moment nu mai văd urgența certificatului verde.”

Biden a spus că acum este la latitudinea statelor și a angajatorilor să decidă dacă să solicite lucrătorilor „să facă pasul simplu și eficient de a se vaccina”.

One thought on “Curtea Supremă a SUA a blocat joi mandatul de vaccinare sau testare al președintelui Joe Biden

  • Asta se intampla cant un ZOMBI((Joe Biden ori Krechman in BW Germania))se afla la conducerea unei tari/land,acum toti politicieni sunt experti in Medicina,decid carantinare,testare,ori injectarea cu ceva ce nu se stie ce contine,insa acel ceva este daunator organismului uman.Sa nu uitam,Organismul Uman are PROPRIUL SAU SISTEM IMUNITAR,sistem iminitar ce lupta impotriva orcarei boli,indiferent de denumirea si gravitatea ei,iar acesti idoli satanici vor sa invete populatia globului ce este bun pentru noi””!”!!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *