Sănătate

Ministrul Sănătății dă semnalul: ,,În acest moment nu mai văd urgența certificatului verde.”

Distribuie:
Sursa photo: facebook.

Ministrul Sănătății Alexandru Rafila dă semnalul spune că adoptarea certificatului verde al vaccinarii nu mai reprezintă o prioritate pentru autoritățile implicate în lupta cu pandemia, informează stiripesurse.ro

„Nu este victima politicului certificatului verde. Nu a fost asumat politic. Cel mai neplăcut a fost încercarea permanentă a responsabilității: cine e de vină? Aș vrea să fac un comentariu: certificatul era utilizat în două scopuri, uneori complementare. Unul dintre scopuri e de stimulare a campaniei de vaccinare. Al doilea scop e legat de un scop de sănătate publică temporar, așa cum l-am propus, în care introducerea lui să stopeze transmiterea.”

,,În acest moment nu mai văd urgența certificatului verde. Totul din rațiuni de operaționalizarea certificatului verde. Efectul lui e redus acum… Probabil că în aest val (n.r.: putem să-l tragem pe dreapta – referitor la întrebarea moderatorului).

Citește și: Cristian Terheș atacă: Sub Ursula von der Leyen UE face tranzitia de la democratie la tiranie.

Nu avem liniște, calm, unei discuții, unei dezbateri. Mereu avem dispute extrem de violente și aducem în discuții subiecte care nu sunt adevărate. Asta e mai periculos. Sper ca acest val să se încheie în următoarele săptămâni”, a spus Alexandru Rafila, la Digi24.

Citește și: Monica Pop: Cât vor mai circula liber vascinații netestați, unii chiar fară să știe că sint infectați, răspândind boala.

„Nu a fost posibil să particip la o ședință pentru că fizic nu am putut să particip. Am intrat Online, dar presiunea pentru cei din ședință era mult mai mare și era directă. Inclusiv eu am fost ținta unei astfel de manifestări, în care președintele AUR a făcut o manifestație în fața casei mele”, a conchis Rafila.

One thought on “Ministrul Sănătății dă semnalul: ,,În acest moment nu mai văd urgența certificatului verde.”

  • Nu sunt de acord cu emiterea certificatului verde și nici cu vaccinarea forțată a populației !!!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *