Social

Cristian Terheș atacă: Sub Ursula von der Leyen UE face tranzitia de la democratie la tiranie.

Distribuie:
Sursa photo: facebook.

Europarlamentarul român Cristian Terheș o atacă pe Ursula Von Der Leyen și o acuză că face tranziția de la democrație la tiranie a UE.

,,Sub Ursula von der Leyen UE face tranzitia de la democratie la tiranie, am explicat intr-o conferinta de presa in Parlamentul European pe data de 13 ianuarie 2022.In august 2020, cand protestatarii din Belarus au fost atacati si batuti de politie, Ursula a dat un comunicat spunand ca e inadmisibil ca protestatari pasnici sa fie batuti si agresati de politie.

Citește și: Piperea, sfat pentru români: Contestaţi facturile mari la ANPC sau în justiţie, nu așteptați statul să rezolve problema.

Acum, insa, cand vedem peste tot in UE protestatari pasnici abuzati si batuti cu bestialitate de politie, ori pe care sunt asmutiti caini de lupta, cum s-a intamplat in Amsterdam pe 2 ianuarie, Ursula tace, afirmă pe Facebook europarlamentarul PNȚCD Cristian Terheș.

Avem obligatia de a ne lupta pentru restaurarea democratiei si respectului pentru drepturile omului in UE si, implicit, in Romania.

Citește și: Monica Pop: Cât vor mai circula liber vascinații netestați, unii chiar fară să știe că sint infectați, răspândind boala.

Solutia de a opri aceasta tiranie este CIVICA, adica proteste si alte actiuni civice si legale, si POLITICA, respectiv candidatii de la partidele care au sustinut aceste abuzuri sa nu mai fie votati in nici o functie publica pe viitor, mai afirmă Terheș.”, scrie acesta pe pagina personală de facebook.

2 comentarii la „Cristian Terheș atacă: Sub Ursula von der Leyen UE face tranzitia de la democratie la tiranie.

  • Este inadmisibil ca un om sănătos să fie restricționat iar un vaccinat care are virus activ să nu fie testat și să aibă mai mare libertate. O logică bolnavă din partea UE.

    Răspunde
  • Fste un atentat la o viata normala si o adevarata crima impotriva umanitatii

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *