Social

Avocatul Piperea: MCV este expirat de 12 ani. România ar trebui să ceară de urgență ridicarea acestuia.

Distribuie:
Sursa photo: facebook.

Avocatul Gheorghe Piperea susține că Mecanismul de cooperare și de verificare (MCV) este expirat de 12 în cazul României.

,,MCV este expirat de 12 ani. România ar trebui să ceară de urgență ridicarea acestuia.

Nu doar că MCV nu face parte din Dreptul Uniunii Europene, fiind un mecanism de verificare, o recomandare de bună practică în justiție. MCV e caduc.

Citește și: Video: Doctorul Mihail Pautov: Testele rapide din salivă sunt o glumă sinistră, scumpă și ineficientă.

Așadar, MCV nu poate prevala asupra Constituției României.

Pe de altă parte, potrivit art.148 alin.2 din Constituție, Dreptul Uniunii Europene (includ aici și deciziile CJUE) este prioritar față de legile interne, iar nu față de Constituție.

Așadar, dezbaterea asupra priorității MCV și a deciziilor CJUE în raport de Constituția României este tendențios orientată către concluzii greșite. Mai mult chiar, părtinirea și caracterul subiectiv al acestor concluzii duc către transformarea euroscepticismului în eurofobie. Celor care apasă pedala accelerației către această concluzie, le reamintesc ce spun chinezii seculari: ai grijă ce-ți dorești, că s-ar putea să ți se întâmple.

Că tot mă suspectează radio Europa liberă de partizanat pro-RoExit: nu sunt pentru RoExit, mai ales că acest popor a plătit enorm pentru apartenența la acest club regresist și din ce în ce mai totalitar, dar s-ar putea să ajung să fiu, curând.”

3 comentarii la „Avocatul Piperea: MCV este expirat de 12 ani. România ar trebui să ceară de urgență ridicarea acestuia.

 • Domnule Avocat eu am scris la Euroavocatura.ro și Avocat NET .ro și nimic nu vor să vadă legea 19 actualizată 2010 valabilă și au doar titlul și conținutul este a legii 19 din 2000 cu care au furat pe cei din grupe și lea dat reducerea din vîrste la cei fără grupe .Au fost și or mai fi dosare false cu Adeverințe de grupe celor din Construcții de mașini care nu au grupe .Și în Combinatul din Galați nu erau toate activitățile în grupe erau și condiții normale .Dacă au ascuns legea de pe NET legea validă din 2010 și au pus legea veche abrogată nu vă scutește că toți tăceți și furați oamenii care vă plătesc .Voi ajunge la CURTEA DE LA LUXEMBURG ȘI VOI DA EXEMPLE DE AVOCAȚII TOȚI CARE TAC ȘI NUI APĂRĂ ȘI VINE FURT ORGANIZAT . ȘI Procuror Dănileț iam atașat legea 19 din 2010 și o șterge mereu din messinger cred că a renunțat de tot o să văd că mai este și o doamnă jurnalist care a renunțat la messinger și faceb să scape de ce iam scris și atașat legea care fură justițiea și avocaturile și jurnaliștii din toată țara televiziuni tot una sunt toți .Am dovada cum în 2001 adrian năstase a corupt CEDO și ONU CEI DIN GENEVA DE LA DREPTURILE OMULUI DIN 2001 STR ȘI 2005 GENEVA .

  Răspunde
 • „Avocatul Gheorghe Piperea susține că Mecanismul de cooperare și de verificare (MCV) este expirat de 12 în cazul României.”

  MCV , ESTE UN INSTRUMENT POLITIC. IAR JUST- RO ESTE TOT CORUPTA SI NEREFORMATA . DE VAZUT DEONTOLOGIA JUDICIARA A CANDIDATILOR LA FUNCTIA DE JUDECATOR LA ICCJ. … NO COMMENT.
  DECI NU ARE CE SA EXPIRE. IAR GRANITELE NOASTR SUNT TOT SVAITER. LA CARACTERUL FACTORULUI UMAN STAM CEL MAI PROST.
  MCV NU SE VA RIDICA PANA NU VOM ARATA O COMBATERE REALA A CORUPTIEI DIN JUSTITIE SI DIN INSTITUTIILE DE FORTA ALE STATULUI.
  DE VAZUT CAZUL JUDECATORULUI DANILET- UN COMBATANT ANTI CORUPTIE JUDICIARA , OSTRACIZAT. SISTEMUL JUSTITIEI ESTE DE ASEMENEA NATURA INCAT CORUPE TOT , PORNIND DE LA EDUCATIA ANTI – CETATENEASCA SI ABUZATOARE A PROFESORILOR DE DREPT DAR MAI ALES A INSTRUCTORILOR DE LA INM. TOTUL ESTE O IMENSA MLASTINA. CU 500 DE EURO UN ARAB TRECE FRONTIERA. IA ACTE SI AJUNGE IN INIMA UE ,IN 2-3 ZILE, FARA PROBLEME. AICI ESTE PROBLEMA. DOVEDIM CA SUNTEM NISTE STRAJERI CORUPTI AI EUROPEI. DEPARTE DE CARACTERUL CELOR DIN VREMEA LUI VLAD TEPES. CA SI EL TOT CU O CURETENIE SANGEROASA A INCEPUT. ASTA ESTE REALITATEA. VINA STA IN CARACTERUL ACTUALAL ROMANILOR,, IN SPCIAL AL CELOR CU PUTEE ADMINSTRATIVA SI JUDICIARA.
  PITICAR- EX-REPREZENTANT national pentru SERVICII e- GOV. LA COMISIE. AVERTIZOR PUBLIC.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *