Social

Djokovic a câștigat procesul cu statul Australian. ,,Să fie eliberat imediat din detenţia pentru imigranţi.”

Distribuie:
Sursa photo: facebook.

Djokovic a câștigat procesul cu statul Australian. ,,Să fie eliberat imediat din detenţia pentru imigranţi.”Instanţa a revocat, luni, decizia autorităţilor federale australiene de anulare a vizei de intrare în ţară a tenismenului sârb Novak Djokovici, informează The Age.

Citește și: Medicul Monica Pop, despre măștile textile: 2 ani au fost bune iar acum, brusc, nu mai sint? ?! de ce si pe ce bază?

De asemenea, judecătorul Anthony Kelly a ordonat ca sportivului să i se permită să rămână în Australia. Lui i se va returna paşaportul, instanţa cerând să fie eliberat imediat din detenţia pentru imigranţi.

Citește și: Video: Doctorul Mihail Pautov: Testele rapide din salivă sunt o glumă sinistră, scumpă și ineficientă.

Audierile în cazul vizei anulate a numărului 1 mondial au început, luni dimineaţa, la Melbourne.

Mai întâi, liderul ATP a primit permisiunea de a părăsi hotelul de carantină pentru a urmări procedurile de la tribunal în alt loc din Melbourne. El a părăsit hotelul de izolare în care a fost plasat, la sosirea în Australia.

Celebrul avocat român, Ghorghe Piperea, a reacționat la aceata veste cu următorul mesaj: ,,Este game over pentru farsa plandemică. Djokovici a câștigat procesul contra guvernului fascistoid australian.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *