Politică

Dănuț Pop, președintele PER: Dacă nu își revizuiesc comportamentul de stăpâni de sclavi atunci ROEXIT!

Distribuie:
Sursa photo: facebook.

Președintele PER, Dănuț Pop: ,,Dacă nu își revizuiesc comportamentul de stăpâni de sclavi atunci ROEXIT!”

”Partidul Ecologist Român reactionează după declaratia fermă a Ramonei Chiriac, șefa Reprezentanței Comisiei Europene care susține că România trebuie să renunțe la propria Constituție pentru a respecta deciziile Curții Europene.

Citește și: Monica Pop: S-a văzut că tot ce am spus s-a adeverit : Că vascinații (…) se infectează si transmit. Că vascinatii infectati si nete

Întelegem ca doamna lucrează pentru Bruxelles dar să nu uite că este româncă!

România este parte a UE, însă suntem un stat suveran, cu o Constituție și o legislație națională trecută printr-un Parlament ales prin vot de români.

La marcarea celor 15 ani de Uniunea Europeana, ni se spune clar in față faptul că sfânta noastra Constitutie a capatat un rol decorativ- simbolic! Mai mult, observ că sperjurul a devenit laitmotivul slugilor Bruxellesului iar institutiile importante ca Parlamentul ori Curtea Constitutionala isi pierd periodic din atributii in detrimentul institutiilor europene. Practic, din cele trei puteri (legislativa, judecatoreasca şi executiva), tindem să ramanem cu cea executivă iar demnitarii ajunsi acolo fac si declara ce trebuie sub masca guvernarii!

În 2021, UE a decis deja că România trebuie să își închidă minele de cărbun, afectând locuri de muncă în numele combaterii schimbărilor climatice. Ce urmează acum, interzicerea consumării cărnii de vită pentru că așa se comandă din afară? Acestea sunt doar instrumente de șantaj față de anumite state membre ale UE, ca şi MCV-ul și nu trebuiesc acceptate! Dacă nu își revizuiesc comportamentul de stăpâni de sclavi atunci ROEXIT!”, a scris pe facebook Dănuț Pop, preşedintele PER.

3 comentarii la „Dănuț Pop, președintele PER: Dacă nu își revizuiesc comportamentul de stăpâni de sclavi atunci ROEXIT!

  • Sincere regrete ptru suferinta,, dar. Trebuie sa inteleaga toata lumea ca vaccinul nu este pentru sanatate.Este pentru a ne face roboti. Dute, Vino, Munceste, Dormi, Mori. Totul la comanda celor de sus. Nici un stat nu se opune. Regretabil si dureros.

    Răspunde
  • Zis pe scurt,Romania nu-i o tara saraca cum isi permit unii sa o numeasca, ea nu are numai pietre si maslini. Romania are de la brazi si pan la mare, de la lapte, miere pan la aur, tot ce ar vrea sa aiba altii.
    Ar putea exista fara treaba cu vecinii, fara a-i primi in tara sa-i apere de cine stie cine, ar ptea sa fie neutra faurindu-s singura destinul. Pentru a fi intr-o uniune, nu inseamna sa te supui, doar sa respecti acele reguli in comun, dar sa fi respectat ca tara pentru sine statatoare,cu istorie si obiceiuri. O comunitate cu diferite natiuni, este mai sanatoasa ca o padure mixta.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *