Social

PS Ambrizie, atac dur la Câțu și Iohannis: Au sărăcit țara iubiți credincioși și noi trebuie să tăcem și să nu zicem nimic?

Distribuie:
Sursa photo: Captură de ecran.

Iohannis și Cîțu puși la zid de PS Ambrozie: Oameni de nimic, fără credință, mincinoși și care nu-și iubesc țara. PS Ambrozie, Episcopul Giurgiului, i-a criticat dur pe conducătorii țării, iar pe Iohannis l-a numit „dezbinator”, informează activenews.

PS Ambrozie, Episcopul Giurgiului:

,,Președintele țării, care nu face nimic pentru țară și care DEZBINĂ, a venit la Comana, s-a plimbat cu bicicleta dar n-a intrat la Mănăstire, unde e înmormântat voievodul binecredincios, Vlad Țepeș Voievod. Nu au intrat. Nu-i interesează biserica. Sfidare peste sfidare, oameni corupți, pe care i-a desemnat miniștri și prim-miniștri, n-au făcut pentru țară.

Citește și: Diana Șoșoacă, de la ‘morții putreziți afișați pentru bani’ la pupatul lor pentru faimă.

Să nu ai o strategie tu ca să-ți protejezi țară, dar mai mult decât atât, să ai miniștri care declară că nu vor ieftini combustibilii…Uitați cum se duce țara la vale și cum se scumpesc toate, de la pâinică la untdelemn – pâinea noastră cea de toate zilele – pentru că cei care conduc țara astăzi sunt oameni de nimic. N-au credință.

Până când o să-și bată joc oamenii aceștia de credința noastră? Pentru că la baza piramidei stă glodul, poporul și pe vârfuri stau ăștia care ne conduc. Dar când s-o clătina mulțimea, să vedeți cum cad și-și rup gâtul toți!

Par tânăr, dar în atâția ani am văzut atâția care au fost miniștri și prim miniștri și au trecut pe la Jilava, prin pușcării… Când și-o lua lumea Dumnezeu mâna de pe ei, de pe ăștia care chinuie țara, toți vor sfârși!

Și o să se găsească vreun procuror care o să-i ia și o să-i caute ca să vadă ce au făcut pentru străini, că pentru popor n-au făcut nimic. Numai minciuni. Poporul trăiește în frig și în foame, mai rău ca-n perioada comunistă. Au sărăcit țara iubiți credincioși și noi trebuie să tăcem și să nu zicem nimic?

Citește și: Gigi Becali oferă GRATUIT statului român Arbidol și Ivermectină. Pentru toți românii

După 90 încoace, tot copiii securiștilor au ocupat poziții și n-au făcut nimic. Toți niște hoți și niște pungași! Singurii care au stat alături de popor au fost preoții. (…) Aceștia sunt oamenii care au ținut credința.

Prin rugăciunilor celor care vin la biserici și mănăstiri, nu se poate ca până la urmă să nu-i dea jos pe nemernicii ăștia, care nu sunt vrednici de votul nostru și de încrederea noastră!”, spune PS Ambrozie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *