Editorial

Diana Șoșoacă, de la ‘morții putreziți afișați pentru bani’ la pupatul lor pentru faimă.

Distribuie:
Sursa photo: facebook.
Diana Șoșoacă, de la ‘morții putreziți afișați pentru bani’ la pupatul lor pentru faimă. Cum s-a sucit avocatul Diana Șoșoacă la 180 de grade în privința preoților și a moaștelor la doar 3 ani distanță și în contextul alegerilor candidaturii la parlamentare.Cu toții o știm pe ,,evlavioasa” senatoare Diana Șoșoacă care, astăzi, se afișează cu fețe importante ale Bisericii Ortodoxe Române și profită de orice eveniment important pentru imagine ei…. credința ei…

Citește și: Mihai Traistariu către Șoșoacă: Vă votez președintele României! Să candidați neapărat!

Actuala senatoare aleasă pe listele AUR, în urmă cu 3-4 ani, aproximativ 2017-2018, pe când era avocat, avea o părere diferită față biserică, dovadă fiind postările acesteia de pe pagina ,,Cabinet avocat ”Iovanovici- Șoșoacă Diana”.

De exemplu, în octombrie 2017 aceasta critica un articol publicat pe digi24.ro despre pelerinajul la Sfânta Paraschiva, cea la care, culmea, tot Diana Șoșoacă în 2020 s-a luptat cu jandarmii la Iași pentru a o atinge, devenind o infocata aparatoare a traditiilor si bisericii stramosesti:

„Din foiletonul ”Spalarea creierelor incepe de la vârsta frageda”. Noaptea, copiii dorm nu stau sa se roage pentru tampenii. Notele bune se iau daca inveti, nu daca atingi morți putreziți”, spunea Sosoaca despre moaste.

Intr-un alt comentariu, Sosoaca afirma ca Biserica baga mana în buzunarele oamenilor săraci și chinuiți. „Dumnezeu te ajuta daca esti om, nu daca pupi moaste care nici nu stii ale cui sunt”, mai sustinea Sosoaca.

 În 2020, Diana Șoșoacă devine parlamentar AUR și trece de partea ,,îmbuibaților popi”, apărătoare a sfinților martiri, a credinței ortodoxe și a neamului românesc, Amin.

Citește și: Ungaria şi Polonia, front comun în faţa sistemului de Justiţie al Uniunii Europene.

Mesajul Dianei Șoșoacă la Iași, la Sfânta Cuvioasă Paraschiva (2020):

”Cine e Iohannis, sa ne spuna noua, poporul pe care si-a cladit puterea, sa nu mergem la Iasi, la Sfanta Paraschiva? Eu, Diana Iovanovici Sosoaca, va oblig sa mergeti la Iasi pe 14 octombrie, pentru ca vom merge impreuna cu mine. Plecam indiferent de carantina, de jandarmi, de politisti, de armata. Vom merge la Iasi si vom atinge racla sfintei Paraschiva”, declara aceasta pe un live cu o seară înaintea scandalului.

PS: Folositi filtrul gândirii!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *